Wij zijn er een week geweest . Laat in de avond waren we aangekomen en kregen een appartement op 4e verdieping . Helaas vlak bij de weg en geen zon , jammer . s'Morgens naar beneden , bij de receptie gevraagd voor een appartement aan de zonzijde . Dat kon wel maar pas tegen de avond . Uiteindelijk kregen we de sleutel , de spullen verhuist , naar de zonzijde . Toen we zaten te eten , werd met een sleutel de buitendeur open gemaakt en stond een gast met de koffer voor de deur . Met gebarentaal ,en gewezen , hebben we de deur maar weer afgesloten . Het complex bleek overvol . Gelukkig hadden wij alleen logies . Los Boliches ligt nog een eindje van het centrum af . Het strand ligt voor de deur . Eetgelegenheden genoeg . Voor de supermarkt moest je nog een eidje lopen .
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Ronda Iv in Fuengirola, Costa Del Sol.
Vakantiepanel.nl heeft 41 vakantie beoordelingen Ronda Iv.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Ronda Iv vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Ronda Iv scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Ronda Iv vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Ronda Iv en het actuele weer Fuengirola. Bekijk hier ook andere Appartements Fuengirola of Appartements Costa Del Sol. Op de pagina van Fuengirola vind je vakantiebeoordelingen Fuengirola en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Ronda Iv achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Ronda Iv!
Het zou wat betreft de ligbedden, beter zijn dat de overige gasten de badhanddoek(en) niet over de bedden leggen ,ze komen om 09.00 uur om te reserveren.Ze zijn de hele dag bezet en zijn niet aanwezig, maar komen om ca 16.00 uur terug om te zonnen.Dus de overige gasten kunnen er niet op liggen, m.a.w. we gaan maar op het balkon zitten.