Super hotel ligging dicht bij het strand alles netjes schoon een beetje gehorige kamers .
Lees meerGroot hotel. Eetzaal kan wel wat meer karakter hebben.
Lees meerLocatie goed,eten goed ,kamer goed,badkamer met douchekop niet zo best, ki t bedrand aan vervangen toe.
Lees meerGezellig hotel en vriendelijk personeel. Entertainment in de avond was goed. Alles was goed beloopbaar en de bus stopt ongeveer voor de deur.
Lees meerWij hadden voor 12 dagen geboekt, na vier dagen naar huis gegaan. Double superior kamer zeezicht. Wat ze niet vertellen is dat het aan een hele drukke verkeersweg ligt. Veel overlast van uitlaatgassen. Eten was knap beroerd. Meestal alles leeg en het duurde lang voor het aangevuld werd. Heel matig wifi alleen in de middag. Hebben deze klacht neergelegd bij Prijsvrij en zei zeiden we kunnen niets voor u betekenen. Als u weg wilt zult u dat zelf
moeten regelen. Het enige dat in orde was waren de bedden.
Ik had standaard kamer. Deze is klein. De kamer wordt echt minimaal gepoetst, bed opgemaakt en hooguit snel met swiffer langs hoofd doorgang. Onder het bed lag gedurende mijn hele verblijf vuil van vorige loge en geen beetje...
Ik heb hiervan geen melding gedaan omdat ik benieuwd was hoe lang het vuil zou blijven liggen.... Mijn ganse verblijf dus. Jammer.
Het zwembad is te klein om echt te zwemmen vooral als er balspelletjes gedaan worden. Om baantjes te trekken ongeschikt.
Eten is ok. Ik had graag eens een scampi gegeten maar niet gevonden. En al helemaal geen Kreeft.
Het zal aan het budget liggen...
Personeel zeer vriendelijk!
Het meest geweldige van dit hotel.....bedjes reserveren is er niet bij. De poort gaat om 10.00 uur open en dan zijn er bedjes genoeg. Daarbij is het strand 100 meter verder. Grote eetzaal met ruim voldoende keus. Wij hadden halfpension voor een hele goede prijs.
Lees meerwij waren erg tevreden over het hotel en zijn zeker van plan nog eens terug te gaan.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Siroco in Benalmadena, Costa Del Sol.
Vakantiepanel.nl heeft 307 vakantie beoordelingen Siroco.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Siroco vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Siroco scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Siroco vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Siroco en het actuele weer Benalmadena. Bekijk hier ook andere Hotels Benalmadena of Hotels Costa Del Sol. Op de pagina van Benalmadena vind je vakantiebeoordelingen Benalmadena en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Siroco achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Siroco!
2 punten waar wij verbetering mogelijk zien. De rij voor de koffiemachines zou 's-morgens wel wat korter mogen. Bonenkoffie duurt wat langer, maar deze wachttijd was wel erg overdreven. Wij hadden een kamer aan de achterzijde van het hotel en het uitzicht was daar verschrikkelijk. Ook omdat daar honden werden uitgelaten en niets werd opgeruimd. Tip, mocht je naar Caminito Del Rey willen, boek ruim van te voren. De plaatsen zijn erg beperkt en al weken van te voren vol geboekt. Vind je Ronda bijzonder, ga dan ook eens naar het onbekende Senetil de las Bogedas. Op aanraden van een Spanjaard bezocht en heel zeker de moeite waard.
mocht je voor dit hotel kiezen ,neem dan alleen ontbijt , er zijn genoeg leuke eettentjes waar je kan eten.