Goed appartement direct aan zee met een grote supermarkt om de hoek.
Lees meergewoon doen meer kan ik er niet van zeggen jullie vragen teveel
Lees meerbeetje gedateerd allemaal maar schoon en netjes alleen in de keuken gerei was bijna niet aanwezig . geen water koker of ketel geen steelpan pollepels scherpe messen enz. nadat we hierom gevraagd hadden kwam er binnen een paar uur een heel vriendelijke mevr. de spullen brengen. ook weren de bedden iedere week verschoond echt super
Lees meerAan de boulevard, mooi uitzicht op zee. Vriendelijke mensen.
Lees meerGoede appartementen met groot balkon en mooi uitzicht op zee en supermarkt er naast
Lees meerDe bedden zijn heerlijk. Supermarkt om de hoek, vee winkeltjes in de omgeving. Goede restaurants waar je goed kunt eten. Gelijk aan het strand waar je bedjes en parasols kunt huren.
Alles bij de hand.
Wij zaten op de 2de verdieping, super, keken op de boulevard. Appartement is wat verouderd maar in principe is alles aanwezig.
Erg jammer dat wij 45 minuten moesten wachten voordat de transfer naar ons appartement ging.
Wat gedateerd maar maar verder oke. Mooi uitzicht op zee.
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Veracruz in Benidorm, Costa Blanca.
Vakantiepanel.nl heeft 40 vakantie beoordelingen Veracruz.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Veracruz vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Veracruz scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Veracruz vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Veracruz en het actuele weer Benidorm. Bekijk hier ook andere Appartements Benidorm of Appartements Costa Blanca. Op de pagina van Benidorm vind je vakantiebeoordelingen Benidorm en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Veracruz achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Veracruz!
We misten de receptie. Op de dag van aankomst moesten we 20 minuten lopen om een sleutel op te halen!