kwaliteit prijs vinden wij zeer goed voor herhaling vatbaar
Lees meerZeer vriendelijk personeel niks is hun te veel ga ik zeker nog eens terug
Lees meerJammer te weinig parasols en steeds opnieuw moeten betalen voor poolhanddoeken
Lees meerMooi hotel Goed eten Vriendelijk personeel Heerlijke bedden
Lees meerDoor de renovate is er een fine douche ontstaan. Er is ook thee en koffie faciliteit op de kamer , net als een koelkastje.
Lees meerTotaal vernieuwd schoon hotel. goed ontbijt en kwalitatief goed afwisselend diner. Goede gelegenheid om vertier te vinden in de avond, zowel op de begane grond als wel in het souterrain niveau.
personeelheel erg vriendelijk
het eten erg gevarieerd.
voor alles wat wij wilden,hebben we in dit hotel gevonden.
Hagel
Hagel
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Presidente in Benidorm, Costa Blanca.
Vakantiepanel.nl heeft 66 vakantie beoordelingen Presidente.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Presidente vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Presidente scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Presidente vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Presidente en het actuele weer Benidorm. Bekijk hier ook andere Hotels Benidorm of Hotels Costa Blanca. Op de pagina van Benidorm vind je vakantiebeoordelingen Benidorm en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Presidente achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Presidente!