Hotel in Oude Centrum van de stad Barcelona in Spanje
Lees meerLigging hotel is perfect, kamers schoon, ontbijt is prima, goede service.
Geweldige locatie een zijstraat van de La Rambla.
Wij hebben hier 4 nachten mogen verblijven.
We hebben genoten het personeel is erg vriendelijk.
Het sanitair was schoon en was netjes onderhouden.
Het ontbijt was ook goed!
Een aanrader!!
Zeer goed gelegen hotel met zeer vriendelijk personeel en zeer netjes onderhouden. Beetje jammer van het bed wat wat aan de kleine kant was voor twee personen. Ontbijt was mijn inziens redelijk goed, ligt er maar aan waar je van houd en het was niet heel bijzonder maar voldoende keuze. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lees meerHet hotel voldeed aan mijn eisen.
Zelf niet veel aanwezig geweest in het hotel,
eten was goed.
kamers prima in orde en ontbijt goed gesorteerd met een ruime keuze, alleen waren de matrassen aan de harde kant.
Lees meerEen hotel wat heel gunstig ligt voor een stedentrip. Wij hadden een kamer zonder balkon en keken uit op de betonnen binnenplaats.
Voor een paar dagen niet erg, je bent toch veel buiten. Voor een langer verblijf echter niet fijn. Verwacht geen poespas in dit hotel. Prima kamer met goede schoonmaak en een normaal ontbijt. Niets meer, maar ook niet minder.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Gaudi in Barcelona, Barcelona.
Vakantiepanel.nl heeft 18 vakantie beoordelingen Gaudi.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Gaudi vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Gaudi scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Gaudi vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Gaudi en het actuele weer Barcelona. Bekijk hier ook andere Hotels Barcelona of Hotels Barcelona. Op de pagina van Barcelona vind je vakantiebeoordelingen Barcelona en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Gaudi achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Gaudi!
kamer 423 want daar is een groot dakterras met uitzicht op de door Gaudi ontworpen schoorstenen van palau Guell er tegenover.