prima ontbijtbuffet, vriendelijk personeel en elke dag alles schoon.
zelfs na het uitchecken waren we de laatste dag nog tot vertrek naar het vliegveld welkom en werd de bagage gratis bewaard.
jammer dat wifi niet gratis was, en we er niet konden inchecken voor vertrek
Het hotel ligt aan een drukke straat, maar van binnen merk je hier vrij weinig van.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Del Mar in Barcelona, Barcelona.
Vakantiepanel.nl heeft 42 vakantie beoordelingen Del Mar.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Del Mar vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Del Mar scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Del Mar vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Del Mar en het actuele weer Barcelona. Bekijk hier ook andere Hotels Barcelona of Hotels Barcelona. Op de pagina van Barcelona vind je vakantiebeoordelingen Barcelona en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Del Mar achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Del Mar!
We hadden van tevoren wel graag geweten dat er diverse verbouwingen plaats vonden in en rondom het hotel. Wakker worden bij een boorhamer is toch minder leuk rond 7.15
Het hotel is zeker aan te bevelen voor reizigers die een plaats zoeken om te overnachten en vervolgens de stad willen verkennen. De wijk is netjes, veilig en rustig.
goed, net en geen overbodige luxe hotel. Op loop afstand van het centrum, strand en metro.
Kamers zijn super, zorg alleen dat je niet tussen de jongeren terecht komt. Dan kan het gebeuren dat je de hele nacht wakker gehouden wordt. Het ontbijt is oké, op zondag alles vers daarna wordt het minder vers. Wel wordt alles voldoende bijgevuld. Na een week heb je het ontbijt wel gezien.