Ligt tussen metrostations Pl Catalunya en Passeig de Gracia, ideaal!
Lees meerZoals reeds opgemerkt: Prima hotel als uitvalsbasis om Barcelona te bekijken. Ik heb hier niets aan toe te voegen.
Lees meervoor een weekend Barcelona is dit een geweldig hotel ligt heel erg centraal kort bij metro en centrum
Lees meerEen goed 4 sterren hotel, centraal toch rustig gelegen, vriendelijk behulpzaam personeel, goede bedden, moderne kamers. Een heerlijk ontbijt met voldoende keus!
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Cristal Palace in Barcelona, Barcelona.
Vakantiepanel.nl heeft 5 vakantie beoordelingen Cristal Palace.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Cristal Palace vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Cristal Palace scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Cristal Palace vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Cristal Palace en het actuele weer Barcelona. Bekijk hier ook andere Hotels Barcelona of Hotels Barcelona. Op de pagina van Barcelona vind je vakantiebeoordelingen Barcelona en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Cristal Palace achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Cristal Palace!
In de lounge staat een standaard met informatie, waaronder een restaurant plattegrond. hier kun je op thema en budget jouw ideale restaurant zoeken en terugvinden op de kaart. verder zou ik niet de bus turistic pakken maar de city tour. zij hebben namelijk een nederlandstalige audio tour aan boord.