Goede ligging. Bushalte naar het vliegveld is op een klein loopafstand . Vanaf het vlieghaven Barcelona, was het moeilijk het hotel te bereiken. Vooraf, was er geen goede , oftewel geen informatie over de bereikbaarheid.
Het hotel heeft 3 verdiepingen. Wij hadden een kamer met uitzicht op een klein plaatsje. Bedden en badkamer was oké.
Service en vriendelijk personeel. Het ontbijt was uitstekend en goed verzorgd. Er was voldoende en verschillende mogelijkheden om te kiezen. Bij vertrek mochten wij de koffers apart zetten, zodat we deze later op de dag ophaalde.
slecht fungerende airco en bij vertrek in de ochtend voor7.30 uur geen ontbijt
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Acta Splendid in Barcelona, Barcelona.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Acta Splendid.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Acta Splendid vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Acta Splendid scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Acta Splendid vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Acta Splendid en het actuele weer Barcelona. Bekijk hier ook andere Hotels Barcelona of Hotels Barcelona. Op de pagina van Barcelona vind je vakantiebeoordelingen Barcelona en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Acta Splendid achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Acta Splendid!
Het hotel ligt in een rustiger wijk, maar centraal. Veel is te belopen. De haven en strand is op 3 km afstand via La Rambla te bewandelen. De metro ligt om de hoek en hierdoor is alles goed te bereiken. Sagrada Familia en Park Gúell waren voor mij wel de hoogtepunten om te bezoeken.