Wij kenden Vilamoura van vroeger en dit is een mooi hotel. Alles mooi geregeld, zelfs een zwembadlift. Helemaal goed.
Lees meerOp loopafstand van de haven. Hier veel restaurants en bars.
Lees meerwat ik wil uitdrukken is gerelateerd aan bovenstaande.
Het hotel heeft ook een prima eigen zwembad met mooie ligvelden
Voor iedereen een aanrader
Prima hotel, ware het niet dat het vlak naast een hele grote openlucht disco ligt waar je s nachts erg veel last van hebt.
Lees meerUitstekende lokatie voor zon en strand.
2 keer per week barbecue buiten maar het restaurant binnen is wat klein en chaotisch.
Alles goed geregeld, niets is te veel.
Goed mee werkende manager.
Personeel super aardig.
Schoon, het personeel is de gehele dag aan het poetsen. TOP.
Het eten is er prima, voor ieder is er keuze genoeg in ontbijt/dinerbuffet.
Helder/Zonnig
Helder/Zonnig
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Vila Gale Ampalius in Vilamoura, Algarve.
Vakantiepanel.nl heeft 28 vakantie beoordelingen Vila Gale Ampalius.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Vila Gale Ampalius vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Vila Gale Ampalius scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Vila Gale Ampalius vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Vila Gale Ampalius en het actuele weer Vilamoura. Bekijk hier ook andere Hotels Vilamoura of Hotels Algarve. Op de pagina van Vilamoura vind je vakantiebeoordelingen Vilamoura en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Vila Gale Ampalius achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Vila Gale Ampalius!
Persoonlijk vindt ik het iets minder voor mensen met kleine kinderen, Ligging is centraal en toch rustig aan het strand.