Prima Hotel,in maart is het erg rustig.1 keer gebruik gemaakt van diner dit viel ons erg tegen,en wij zaten alleen in het restaurant .maar verder prima naar onze zin gehad ,wij kwamen om te golfen .
Lees meerVriendelijk personeel.Elke dag schone kamer en handdoeken.
Lees meerZIE AANBEVELING EN TIPS hET IS EEN OUD HOTEL DAT INTUSSEN OP DEVERSE PLAATSEN GERENOVEERT IS.
Lees meerNadeel vonden wij dat de reisleidster niet een keer ons hotel heeft bezocht, er was geen welkomstbijeenkomst, alleen op telefonische afspraak.
Ook was er geen reisinformatiepakket aanwezig van de reisorganisatie, van alle overige reisorganisaties wel.
Wij vertrokken afgelopen zaterdag om 5.20 uur uit het hotel, ontbijt hadden wij de dag ervoor besteld, dit bestond uit 1 chocolade croissant en een klein koffiekoekje + koffie.Dit is wel heel erg karig.
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Dom Pedro Golf in Vilamoura, Algarve.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Dom Pedro Golf.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Dom Pedro Golf vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Dom Pedro Golf scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Dom Pedro Golf vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Dom Pedro Golf en het actuele weer Vilamoura. Bekijk hier ook andere Hotels Vilamoura of Hotels Algarve. Op de pagina van Vilamoura vind je vakantiebeoordelingen Vilamoura en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Dom Pedro Golf achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Dom Pedro Golf!
OPPASSEN VOOR TWEE PERSOONSKAMER + EXTRA BED= ERG NAUW BESTAAT EEN FAMILIE KAMER TEGEN EXTRA BETALING