We hebben na 2 nachten de koffers gepakt en zijn naar huis gegaan.
Er was niets in het hotel te doen en het zwembad was schrikbarend vies!
De douche op de kamer konden we niet eens onder staan zo laag, de bedden waren enorm slecht. geen aanrader dus!
2.2
1.0
Geplaatst: 17 november 2011
Denise, 30 jaar
Enschede
oktober 2011
groot simpel hotel
Op zich best een leuk hotel.
Alleen simpel en karig ingericht.
Hygiene had stukken beter gekund.
Ligging is verder goed, dicht bij strand en boulevard.
Ondanks dit is Portugal een prachtig land en hebben een fijne vakantie gehad.
5.9
5.0
Geplaatst: 11 oktober 2011
Klaaske, 28 jaar
Grijpskerk
oktober 2011
kwa prijs/kwaliteit verhouding goed te doen
Voor het geld wat je er voor betaald verwacht je niet het beste van het beste.
het gebouw waar we in zaten was aan de oude kant, maar de kamers waren ruim en de bedden waren prima om op te slapen en schoon!
Badkamer was erg oud en het rook er niet zo fris, maar douchen ging prima!
Bedden werden halverwege de week nog weer verschoond en ook nieuwe handoeken!
Personeel vonden we niet erg aardig, maar verder was het goed te doen, zwembad was ook schoon, vond het alleen jammer dat je de ligbedden wel moest huren en voor moest betalen!
Ligging is ook prima, een lange straat omhoog lopen en je bent bij de zee en de boulevard!
Al met al voor het geld een super vakantie gehad!
6.8
5.0
Geplaatst: 4 oktober 2011
C.M., 23 jaar
Zwolle
augustus 2011
Leuk hotel met een goede ligging
De hotel kamer zelf was niet helemaal schoon. Wij hadden last van veel kakkerlakken, een vieze douche en kapotte gordijnen. Het personeel was aardig en heeft goede diensten verleend. De ligging was wel ideaal maar jammer dat er niet veel verlichting richting de boulevard was. Verder was het een leuk hotel om je dagen door te brengen in Portugal.
7.1
Geplaatst: 13 september 2011
Jan, 68 jaar
Zoetermeer
Met het gezin (13+ jaar)
Onvriendelijk en vuil
Personeel werkt mee aan stelen van gasten.
Op afgesloten kamer en koffer opengebroken en al het geld ontvreemd.
4.6
Geplaatst: 22 augustus 2011
Lexis de Kiviet, 45 jaar
Huizen
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
Niet aan te bevelen
De ligging is perfect voor gezinnen en jeugd. Ruim apartement.
MAAR: geen schoonmaak, vies ontbijt eten (goedkoop plastic food), geen parkeerplek, gehorig/slecht slapen, slechte bedden, lange wachttijd bij de lift (slecht 2! voor 250 appartementen), gebouw slecht onderhouden.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart aparthotel Clube Praia da Rocha
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving aparthotel Clube Praia da Rocha
Lees meer over Praia da Rocha
Wil je meer weten over Praia da Rocha? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Praia da Rocha.
Wil je meer weten over Algarve? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Algarve.
Wil je meer weten over Portugal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Portugal.