Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wordt elke dag schoon gemaakt en om de dag handdoeken vervangen. Jammer van de bedden (te zacht).
7.7
Geplaatst: 20 oktober 2011
Han, 69 jaar
Vinkeveen
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
Leuke ligging, ruim park,ruim appartement,behoef nodig groot onderhoud, straatzijde zeer gehorig
Na klacht geluids overlast van t/oappartement gelegen bar met live muziek, kregen wij een bungalow,100% verbetering, alleen ook slechte matrassen en achterstallig onderhoud, vriedelijk en behulpzaam personeel. Over het algemeen toch ruim voldoende
7.2
6.0
Geplaatst: 19 oktober 2011
Maurice, 36 jaar
Den Haag
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
september 2011
Goed en schoon hotel. Ligt aan de strip maar toch lekker rustig. Groot en schoon zwembad
Goed en schoon hotel/appartementencomplex met een ruim en schoon zwembad. Dit hotel ligt aan de "Strip". Ondanks dat deze drukke straat met winkels en bars veel herrie heeft merk je hier niets van in het hotel. Goede prijs/kwaliteit verhouding
7.5
Geplaatst: 3 oktober 2011
Harry, 57 jaar
Rotterdam
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
september 2011
Jammer veel schimmel slecht onderhoud
In ons appartement was de badkamer erg vies schimmel en vocht.
In de badkamer zijn ook de kakkerlakken erg groot. Na overleg met de hostess een andere accommodatie gekregen deze was redelijk schoon, we waren erg blij met de hostess, zij heeft het zo goed mogelijk geregeld.
met enkele kleine verbeteringen kan het cijfer nog hoger,schoonmaak en personeel geweldig op een na (receptie) inventaris is zeer behelpen,en kan met een lijst(borg) verholpen worden en een paar foto,s of schilderijen
doet wonderen !! maar de acc maakt veel goed
8.3
Geplaatst: 22 september 2011
Fred, 60 jaar
Purmerend
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
Goede prijs / kwaliteit
Wel erg remoerig en veel teweinig bedjes bij het zwembad s'morgens vechte voor een bed. En veel stuk.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Vilanova
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Vilanova
Lees meer over Praia da Oura
Wil je meer weten over Praia da Oura? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Praia da Oura.
Wil je meer weten over Algarve? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Algarve.
Wil je meer weten over Portugal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Portugal.