ligt in een rustig omgeving,maar erg centraal van alles,zoals van strand
supermarken, winkels,en het oude centrum van Albufeira.
8.3
9.0
9.0
Geplaatst: 25 oktober 2011
Frans, 58 jaar
Berghem
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
schoon maar enigzins gedateerd. moderinisering op zijn plaats.
airco zal in de zomer zeker gemist worden.
enkel appartementen hebben geen uitzicht, vraag voorkeur voor zwembadzijde
6.9
Geplaatst: 8 oktober 2011
Peter, 51 jaar
Wieringerwaard
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
september 2011
eenvoudig
Het betrof een gehorig en gedateerd complex incl. interieur, doch vriendelijk personeel en dagelijkse schoonmaak.
Zwembad is prima en rondom het zwembad mooie tuin met hoge palmen.
Rustige ligging m.b.t. verkeer en uitgaanspubliek.
6.4
5.0
Geplaatst: 19 september 2011
Helen, 46 jaar
Culemborg
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar)
augustus 2011
Leuk appartement.
Men moet de zwembad water goed schoonmaken. Me neef kreeg last van ooginfectie moest daarvoor naar de dokter. En me nicht kreeg op de laatste dag ook last van haar oog. En die 2 hadden onderwater gezwommen in de zwembad.
6.7
Geplaatst: 16 september 2011
Marja, 63 jaar
Heemstede
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
september 2011
vriendelijk complex
app.wat verouderd maar hygienisch,
vriendelijk personeel en als er wat stuk is, wordt het direct gemaakt.
App.zit heerlijk rustig in een doodlopende straat, maar binnen 4 min.lopen zit je op de Strip en 12 min.lopen naar het strand.
Voor ons was dit de tweede keer,
zat zich uitte toen we het app.betraden er een welkomskaartje lag met een mandje met fruit en een fles water.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Solar de São João
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Solar de São João
Lees meer over Praia da Oura
Wil je meer weten over Praia da Oura? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Praia da Oura.
Wil je meer weten over Algarve? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Algarve.
Wil je meer weten over Portugal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Portugal.