Het is een mooi schoon complex waar je heerlijk kunt vertoeven. Met de uitkijk naar het strand vanaf het zwembad. Goede restaurantjes aan het strand en bij de strip. Supermarkt om de hoek.
7.8
Geplaatst: 10 oktober 2011
Pieter, 29 jaar
Oosterblokker
Reisgezelschap:
Met partner (jonger dan 25 jaar)
augustus 2011
zeer geslaagd
leuke appartementen, zowel voor jong en oud meteen aan de zee.
maar ook supermarkt etc etc binnen hand bereik kamers elke dag schoon gemaakt alleen de weg na de strip toe was erg stijl
7.5
Geplaatst: 19 augustus 2011
N, 37 jaar
Dronten
Met het gezin (13+ jaar)
juli 2011
Een eenvoudig apartementencomplex
Een appartementencomplex die vlakbij de zee staat.Tussen allemaal hotels en appartementencomplexen waar heel veel jongeren verblijven.Wij hebben veel overlast gehad vooral s'nachts,dus weinig nachtrust. Het appartement zelf had achterstallig onderhoud zoals losse contactdozen, kapotte tegeltjes en niet werkende verlichting. De bedden waren wankel en door de matrassen voelde je de veren heen. Elke dag schone handoeken, bedden opgemaakt en geveegd . Overdag ons goed vermaakt aan het strand en zee. Het oude Albufeira vonden wij gezelliger waar wij met een gehuurde auto vaak heen gereden zijn. Wel handig dat er beneden een bakkertje en supermarkt etc zijn. Het mooie weer en vriendelijke portugezen hebben gemaakt dat wij een fijne vakantie hebben gehad!
Geplaatst: 2 augustus 2011
Hans, 74 jaar
Edam
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
juni 2011
gedateerd verouderd geheel!
appt. no 208. slot voordeur gaat moeilijk, geen t v ontvangst ned
binnen deuren sloten werken niet, kluisje zonder afsluitbaar slot, kraan lekt, weinig glazen,closet rol houder steekt gevaarlijk uit (defect) weinig zit comfort!
Ligbedden vuil bij zwembad diverse gebreken ook aan de zonweringen vuil en kapot! Zitje bij appt smerige lap groen vilt op de grond!
6.3
4.0
Geplaatst: 28 juni 2011
L, 22 jaar
IJsselmuiden
Met partner (jonger dan 25 jaar), Honeymooners
mei 2011
Prima appartement, niet erg luxe
Appartement in orde, wel een beetje oud alles is aan een vernieuwing toe. Oude dekens, scheuren enzo. Wel schoon en ruim. Personeel vriendelijk. Maar bij inchecken waren we te vroeg, moesten een een uur wachten. Daar hadden we op gerekend.
Maar naar een uur wachten moesten we weer anderhalf uur wachten. Ligging is wel prima, gelijk aan het strand. Er is ook een zwembad aanwezig. Ook rustiger als Albufeira en mooi strand
7.1
Geplaatst: 16 mei 2011
Wim, 71 jaar
Gross Hesepe
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
februari 2011
prachtige ligging t.o.v.het strand
Alles was aanwezig ,maar helaas functioneerde veel dingen niet of niet goed bv.v. warmwatervoorziening van de douce (geen druk) afvalemmers waren allemaal stuk klemmende deuren enz.enz.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Clube Borda d'Agua
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Clube Borda d'Agua
Lees meer over Praia da Oura
Wil je meer weten over Praia da Oura? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Praia da Oura.
Wil je meer weten over Algarve? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Algarve.
Wil je meer weten over Portugal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Portugal.