Beoordelingen

• 8.1

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 149

Vakantiegangers beoordelingen hotel Vila Galé Cerro Alagoa

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Ron, 39 jaar

Sittard

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

oktober 2011

Mooi hotel, mooie kamers, goed ontbijt, heerlijk zwembad.

Hotel goed en verzorgd. Ligt aan drukke straat dus kies zwembadzijde. Grote kamers, met mooie badkamer en kleine balkons. Personeel vriendelijk, iedere dag opgemaakt bed en nieuwe handdoeken. Ontbijt uitgebreid. Mooi verzorgd zwembad.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

7.5

5.0

Geplaatst: 13 december 2011

Anja, 54 jaar

Ter Aar

februari 2011

Goed hotel

Hebben het goed naar ons zin gehad, alleen de stoelen rond het zwembad waren slecht.

6.9

Geplaatst: 23 oktober 2011
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Mies, 25 jaar

Den haag

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

september 2011

leuk hotel maar niet geweldig

Ik heb 2 fijne weken in dit hotel doorgebracht samen met mijn partner. Wij verbleven op basisi van all-inclusive.Heel prettig dat we tot 23.00 's avonds onbeperkt drinken konden pakken. Het eten daarentegen was niet gevarieerd maar de kwaliteit was wel goed.
.De ligging is heel centraal, het oude centrum is op loopafstand ong. 5min lopen. De strip was bereikbaar met het toeristentreintje die voor de deur van het hotel stopte.
Vriendelijk personeel,spreken goed engels. de kamers waren verouderd maar wel schoon.animatie team steld niet veel voor.

6.9

4.0

5.0

Geplaatst: 20 oktober 2011

Maaike, 60 jaar

Meeuwen

juni 2011

prima hotel met goede service

Prima ligging t.o.v. strand en oude stadje; handdoeken-service bij zwembad. Bij terugreis in alle vroegte nog mogelijkheid van ontbijt in eetzaal.

7.8

Geplaatst: 20 oktober 2011

Janny mahmoud, 51 jaar

Den haag

juli 2011

geweldig hotel

het was een fantastisch hotel grote kamers ,mooi uitzicht , en heel erg schoon .
het eten was perfect en varierend echt een aanrader.Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij.

8.5

Geplaatst: 19 oktober 2011

Henk, 52 jaar

Twist

juli 2011

Goed familiehotel, echter minder voor kleine kinderen

hotel is goed, alleen zwemwater is te koud en er moet meer toezicht zijn vwb veiligheid (teveel met ballen, opblaasdieren, etc. in water). Wij hadden logies/ontbijt en dit was zeer goed!!!
Vakantieganger

Geplaatst: 19 oktober 2011

Feiten en informatie hotel Vila Galé Cerro Alagoa

Introductie

Vila Galé Cerro Alagoa

4 sterren4 sterren4 sterren4 sterren
Albufeira
Verzorgd ingerichte accommodatie, gelegen aan een parallelweg van de drukke hoofdweg. Het binnenzwembad is tropisch ingericht met rotswanden, palmb...

Ligging

Afstand tot strand: 750 meter
Afstand tot centrum: 150 meter
Aan een vrij drukke parallelweg van de drukke hoofdweg, temidden van soortgelijke bebouwing, in de appartementenwijk Cerro da A

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 310 eenheden
Kamertypen
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Vila Galé Cerro Alagoa

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Vila Galé Cerro Alagoa

Lees meer over Albufeira

Wil je meer weten over Albufeira? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Albufeira.

Lees meer over Algarve

Wil je meer weten over Algarve? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Algarve.

Lees meer over Portugal

Wil je meer weten over Portugal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Portugal.

Powered by: TsiTix