Beoordelingen

•  -

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 126

Vakantiegangers beoordelingen appartementen Club Albufeira

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Wim, 73 jaar

Lithoijen

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

november 2011

Te koud en te donker

Royaal appartement met7 prachtige balkons, maar verlichting zwak en in de late herfst onvoldoende warm te krijgen
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

6.8

Geplaatst: 19 november 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Marieke, 59 jaar

Deventer

Met het gezin (13+ jaar)

oktober 2011

Ruim opgezet park - voor ieder wat wils

Met 6 volwassenen hadden wij een ruim 8 pers. appartement op de begane grond, met 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken, een wasmachine en een droger.
Leuk terras met mooi aangelegde tuin

7.7

Geplaatst: 10 november 2011
Reisgezelschap: Honeymooners

Edwina, 41 jaar

Hoofddorp

Honeymooners

oktober 2011

Fijn en gezellige vakantieoord voor het hele gezin

Wij zijn in oktober (naseizoen) bij Club Albufeira geweest. Ondanks dat het niet druk was was de service top.

Er werd iedere dag schoongemaakt en om de dag kregen wij nieuwe handdoeken en werden de bedden verschoond.

De receptie was gewoon 24 uur geopend en er waren op het complex 2 restaurants die ook beide open waren.
Een aanrader is het restaurant dicht bij de receptie. Daar hebben wij heerlijk gegeten.

Ook werd er goed naar het zwemwater gekeken en deze werd regelamtig getetst op verschillende momenten van de dag.

Het hele complex werd goed schoon gehouden en de tuinen werden goed bijgehouden.

De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zelf hebben wij geen kinderen maar ook voor de kinderen was er genoeg te doen. Een leuke speeltuin en drie van de vier zwembaden hebben een kinderbad. Veder is bij ieder zwembad een gelegenheid waar je eten, drinken, alkoholische dranken en ijsjes kunt halen. Tevens staan bij ieder zwembad lig bedden en je kunt mocht je deze niet bij je hebben handdoeken huren.

Het enige wat iets minder is zeker als mensen minder te been zijn of kleine kinderen hebben, de ligging ligt toch wel een beetje uit de buurt van het strand. Wij er een kwartier over. Wat wel prettig is dat je bijna in een rechte lijn naar het strand / oude centrum loopt. Er is een heel mooi en leuk park aangelegt waar door je makkelijk en goed kan lopen. Er is een busje dat 2X op een dag naar het cenrtum rijd om 10:00 uur en om 17:30. Ook rijdt er een bus verbinding die de Giro heet regelmatig en een taxi rit kost ongeveer 3,60 euro.

Wij waren zeer tevreden over de accomodatie en het complex en hebben genoten van onze vakantie.
Club Albufeira is een zeer zekere aanrader.

7.7

Geplaatst: 10 november 2011
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Nina, 47 jaar

Rotterdam

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

september 2011

heerlijk park voor wandelingen en ontdekkingen

heerlijke vakantie gehad, zeer vriendelijk personeel, iedere dag appartement goed schoongemaakt, bedden opgemaakt, gezellig zwembad (bij restaurant), goed verzorgd.

Klachten werden meteen verholpen (lamp op balkon kapot).

Volgend jaar weer, met kinderen (19 en 21)
Vakantieganger

Geplaatst: 3 november 2011
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Anita, 47 jaar

Rotterdam

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

oktober 2010

heerlijk voor najaarsvakantie zonder kinderen

prima naar ons zin gehad, heerlijk resort, veel waar voor zijn geld, veel klimmen, maar dat is alleen maar goed om het lekkere eten eraf te lopen.

Over de schoonmaak zeer tevreden, iedere dag ons bed opgemaakt en schone handdoeken als we dat wilden.

8.8

Geplaatst: 3 november 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (0 - 4 jaar)

Tonny, 66 jaar

Haarlem

Reisgezelschap:

Met het gezin (0 - 4 jaar)

fantastische appartementen

Wij zijn met 8 personen in Club Albufera geweest.

inplaats van 2x2 kamer en 1x3kamer kregen wij 3x3kamer appartementen welke zeer ruim en goed voorzien waren. oa. vaatwasser/oven en magnetron/ was en droger/strijkplank en strijkijzer.

Weg naar stad erg druk, auto zeker een aanrader ook om de omgeving te bekijken.

Willen allemaal zo terug!!!!
De stijl is:

Introductie

Club Albufeira

3 sterren3 sterren3 sterren
Albufeira
Ruim opgezet, uitgestrekt complex met goed onderhouden, grote gazons met gevarieerde begroeiing en verspreid rotsen. Het complex is tegen een heuve...

Ligging

Afstand tot strand: 2.4 km
Afstand tot centrum: 2 km
aan een drukke weg, net buiten de plaats, in een groene, glooiende omgeving, ten noorden van Albufeira, tegen een heuvel gebouwd

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

2-kamerbungalow
2-kamerappartement
1-kamerappartement
3-kamerappartement
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart appartementen Club Albufeira

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving appartementen Club Albufeira

Lees meer over Albufeira

Wil je meer weten over Albufeira? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Albufeira.

Lees meer over Algarve

Wil je meer weten over Algarve? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Algarve.

Lees meer over Portugal

Wil je meer weten over Portugal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Portugal.

Powered by: TsiTix