13 beoordelingen voor Appartement Cerro Branco in Albufeira Algarve

3.0
      1.0
    Johan
    op 24.12.2009:

een redelijk complex waar de nodige renovatie mop zijn plaats is.

Wij hebben voor de 2e maal onze vakantie hier doorgebracht. Deze keer was het matig. Het is te merken dat het comlex oud wordt. De ramen sluiten niet helemaal goed meer (water komt naar binnen bij regenval). Lekkages in het appartement. Stroom uitval. De hygiene is redelijk maar toch hadden wij last voor ongedierte (kakkerlakken). Beddegoed is in die 2 weken niet verschoond.

• 6.0
    Rob
    op 18.09.2009:

Je hebt een slaapplaats

Het is een mooi maar verouderd complex. Receptie uiterst onvriendelijk. Er is een soort van snackbar die verpacht is en zelden open is. Zwembad is koud en vies. De schoonmaak van de appartementen is zeer slecht. In 15 dagen drie keer naar de receptie geweest om de kamer te laten schoonmaken. In 15 dagen geen enkele keer schoon beddengoed. In 15 dagen 3 maal schone handdoeken.

Inge
    op 19.04.2010:

Schitterend uitzicht, vanaf je enorme balkon!

Cerro Branco is een pareltje. De ligging op de top van de heuvel garandeert een ieder een schitterend uitzicht over zee, maar ook over het oude centrum.

De inrichting van de accommodatie is zeer uitgebreid, niet het nieuwste maar werkelijk alles is aanwezig. Van oven tot waterkoker, van sapkan tot broodmes.

Er is een zwembad wat naar het aantal gasten ruim voldoende is qua grootte.
    Het barretje geeft het net iets extra's.

Wij hebben hier 2 weken gezeten in de zomervakantie en een heerlijke tijd gehad!!

Nancy
    op 04.10.2007:

Zeer geslaagd

Ons appartement was ruim opgezet. Het was wel wat oud van binnen, maar dit werd ruimschoots goed gemaakt door het fantastische uitzicht dat we vanaf het balkon hadden. Dit balkon was overigens ook heel groot. Het eten bij zwembadbar was echt prima, tegen een leuke prijs. Mooi zwembad alleen koud water.

6.0
    Robin
    op 13.07.2009:

Groot appartement, zwembad en bar.

Cerro Branco is centraal gelegen op een korte afstand van het strand en centrum. Het appartementen complex is oud, de appartementen zijn erg oud. Daarom oogt het een beetje viezig, ze maken er wel elke dag schoon, dus dat is fijn. Onze ervaring met 2 kakkerlakken heeft er wel aan bijgedragen dat we het toch niet zo heel schoon vonden. Het appartement is wel erg groot, dat is prettig, een aparte keuken, woonkamer, douche en slaapkamer en een super groot balkon! Verder is het zwembad heerlijk en zijn de snackbar en de bar boven een aanrader. Zij worden beheerd door andere mensen, deze zijn erg vriendelijk. Je moet wel flink klimmen en dalen in Cerro Branco, dit is namelijk trapsgewijs opgebouwd, misschien is een lift een idee, met je koffer 6 trappen op sjouwen is namelijk niet heel prettig. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, maar hebben bijvoorbeeld wel elke dag ons hele appartement gecheckt op kakkerlakken, dat is niet bepaald een prettig gevoel.

• 8.0
    J.
    op 13.07.2009:

Riant uitzicht en zeer ruim balcon met voldoende schaduw

Als er weer zo'n lastminute aanbieding voorbij komt en wij zijn vrij, dan gaan we zeker nog een keer terug.

• 8.0
    angela
    op 30.06.2009:

het is een geweldig complex met heel mooi uitzicht!

• 6.0
      10.0
    Marsel
    op 30.04.2009:

Goed.

Leuk om al die excursies te doen, en heel handig met vervoer die geregeld is van en naar vliegveld. Ook handig is de grote supermarkt in de buurt.

« 1 2

• Actief obv 2 beoordelingen
  • Cultuur obv 2 beoordelingen
  • Golfen obv 1 beoordeling
  • Watersport obv 1 beoordeling

Het weer de komende week in Albufeira

Uitgebreide weersinformatie
22 14
Saturday 1-4 Helder/Zonnig
21 13
Bron: Weerplaza logo

Op deze pagina vind je informatie over Appartement Cerro Branco in Albufeira, Algarve.

Vakantiepanel.nl heeft 13 vakantie beoordelingen Cerro Branco.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Cerro Branco vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Cerro Branco scoort:

• Gezinnen: 0.0
  • Met partner: 6.9
  • Groep: 0.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Cerro Branco vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Cerro Branco en het actuele weer Albufeira. Bekijk hier ook andere Appartements Albufeira of Appartements Algarve. Op de pagina van Albufeira vind je vakantiebeoordelingen Albufeira en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Cerro Branco achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Cerro Branco!

Recent bewaarde items