Travelicious hét evenement voor de reisagent? Wat ons betreft wel!

Gezelligheid in de stand

Wij hebben de hele dag genoten van jullie gezelligheid in de Vakantiepanel.nl stand. Het enthousiasme over ons concept “Meningen van Vakantiegangers, Advies van Experts en Feiten van Toeristiek” was voor ons wederom een bevestiging dat wie iets unieks hebben neergezet met veel toegevoegde waarde.

De Cosmopolitan cocktails (zelfs al om 10.00u in de ochtend) vonden gretig aftrek en de prijsvraag was met meer dan 600 deelnemers een groot succes. Het wellness pakket, een mooie eyecatcher in onze stand, is uiteindelijk in de handen gevallen van de gelukkige prijswinnaar Dunja Huisman van Globe Reisburo Huissen. Dunja was niet meer aanwezig bij de prijsuitreiking, dus hebben we het pakket in de winkel overhandigd.

Gezelligheid in de Vakantiepanel.nl stand       Top cocktails van VP barman Niels       Prijsuitreiking

Gezelligheid in de Vakantiepanel.nl stand              Top cocktails van VP barman Niels                          De gelukkige prijswinnaar Dunja Huisman

Expert worden van Vakantiepanel.nl? Advies van Experts

Gezien jullie enthousiasme van afgelopen zondag geloven we dat Vakantiepanel.nl vanaf nu in nog veel meer verkoopgesprekken gebruikt zal gaan worden. De aanwezigheid van Expert reviews op Vakantiepanel.nl is ook in jullie ogen zeer waardevol. En natuurlijk kan ook jij Expert worden op Vakantiepanel.nl, graag zelfs!

Meld je aan als Expert je krijgt een eigen account van waaruit je eenvoudig reviews kunt plaatsen.

Een zeer geslaagde dag

Voor ons was Travelicious 2010 in alle opzichten een zeer geslaagde dag. We hebben vele van jullie gesproken, gehoord welke vragen er zijn, verdere uitleg kunnen geven aan Vakantiepanel.nl en hopelijk iedereen enthousiast gemaakt over de mogelijkheden. We hopen dat jullie ook een geslaagde dag hebben gehad en wat ons betreft tot ziens op de website en als Expert op Vakantiepanel.nl.

Aanmelden als Expert>>

Naar de homepage>>