Goedkoop lang parkeren op luchthaven Schiphol

http://parkerenschipholairport.com

30-09-2014

Advertorial

Parkeren op een luchthaven is een dure aangelegenheid. Wanneer u terugkomt van uw vakantie krijgt u vaak een aanzienlijke bedrag gepresenteerd wat u dient te betalen voor het parkeren. Dit is niet fijn thuis komen, toch zijn er goedkopere mogelijkheden waar u uw auto kunt parkeren tijdens uw vakantie vanaf Schiphol.

Parkeeropbrengsten zijn één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor een luchthaven en wordt daarom optimaal uitgebuit. Wanneer u parkeert op de parkeerterreinen van Schiphol zelf zult u vaak schrikken van de hoge parkeertarieven. Rondom luchthaven Schiphol zijn echter vele parkeerfaciliteiten gevestigd die parkeerruimte aanbieden tegen scherpere tarieven dan de parkeerterreinen op Schiphol zelf. Bij deze parkeeraanbieders kunt u uw auto zowel binnen als buiten parkeren net zoals op Schiphol.

Op Parkeren Schiphol Airport kunt u alle parkeeraanbieders vergelijken die op- en rondom Schiphol zijn gevestigd. Op deze website wordt alle benodigde informatie weergegeven die nodig is voor het vinden van de juiste parkeerplaats. U kunt de verschillende parkeeraanbieders vergelijken op verschillende zaken zoals prijs, waardering van klanten en afstand tot de terminal. Wanneer u vergelijkt op prijs zult u gegarandeerd de beste prijs vinden. Wilt u graag parkeren bij één van de best beoordeelde parkeeraanbieders vergelijkt u op waardering. Wanneer u niet te ver van de luchthaven af wilt zitten vergelijkt u op afstand. De meeste parkeeraanbieders bevinden zich op een steenworp afstand van circa 5-10 minuten van de terminal van Schiphol. Wanneer u uw auto heeft geparkeerd wordt u direct met een gratis shuttle service naar de terminal van Schiphol gebracht. Bent u weer geland op Schiphol? Dan belt u het nummer wat op uw kaartje staat die u heeft ontvagen van de parkeeraanbieder en u zal weer worden opgehaald met de gratis shuttle service.

Door te parkeren bij één van de concurrerende parkeeraanbieders die rondom Schiphol zijn gelegen kunt u maar liefst 65% besparen op uw parkeerkosten. Uw auto staat net zo veilig als op Schiphol zelf en wanneer u alvast van te voren reserveert hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplaats. Lang parkeren Schiphol is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 

Dit artikel is geschreven door Parkerenschipholairport.com