Ontevredenheid over bedden in veel accommodaties

04-03-2015

Ontevredenheid over de bedden in veel accommodaties

Om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten is een goede nachtrust natuurlijk uiterst belangrijk. Vrijwel iedereen gaat op vakantie om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen en de spreekwoordelijke batterij weer op te kunnen laden. Er is dan ook niets zo vervelend als slecht uitgerust van uw vakantie terug te keren.

Het is daarom des te opvallender dat veel accommodaties geen goede bedden hebben. Uit onderzoek van Vakantiepanel blijkt dat maar liefst 11% van de gasten ontevreden is over het bed op hun vakantieadres. Zo zijn bedden vaak te hard en prikken de springveren in sommige gevallen door het matras heen. Bij appartementen komt het vaak voor dat er een veel te smalle bedbank wordt aangeboden. Een andere veelgehoorde klacht is de slechte hygiëne. De bedden worden te weinig verschoond, of erg slordig opgemaakt.

Gelukkig is het niet overal zo slecht gesteld, er zijn genoeg accommodaties met goede bedden. Om u in de toekomst te behoeden voor een vermoeid gevoel tijdens uw vakantie hebben we een aantal hotels met heerlijke bedden voor u op een rijtje gezet. In de volgende hotels werden de bedden op Vakantiepanel goed beoordeeld:


1. Hotel Korumar, Kusadasi, Egeïsche kust, Turkije

2. Riu Nautilus, Torremolinos, Costa Del Sol, Spanje

3. Pasa Bey, Marmaris, Lycische kust, Turkije

4. Miracle Resort, Lara, Turkse Rivièra, Turkije

5. Kleopatra Dreams Beach, Alanya, Turkse Rivièra, Turkije

6. Ideal Pearl, Marmaris, Lycische Kust, Turkije

7. Forever Club, Bodrum, Egeïsche Kust, Turkije

8. Adam & Eve, Belek, Turkse Rivièra, Turkije