Aziatische airlines best beoordeeld op Vakantiepanel.nl

21-10-2010


De Nederlandse vakantieganger is het meest tevreden over Aziatische vliegmaatschappijen. Uit de airline reviews die bij Vakantiepanel.nl binnen komen, blijkt dat Singapore Airlines met het rapportcijfer 8.6 als beste wordt beoordeeld, op de voet gevolgd door Malaysia Airlines en Emirates Airlines met het cijfer 8.4.

Vriendelijk personeel
Uit de beoordelingen van Vakantiepanel.nl komt naar voren dat Nederlanders graag met deze maatschappijen vliegen vanwege het vriendelijke personeel, voldoende beenruimte, de hygiëne en perfecte service aan boord.
KLM als beste Nederlandse airline beoordeeld
Van de Nederlandse vliegmaatschappijen komt KLM met het cijfer 7.8 als beste naar voren, gevolgd door Martinair (7.5), transavia.com (6.9) en Arkefly (6.8).

Over Vakantiepanel.nl
Op Vakantiepanel.nl geven vakantiegangers van onder andere D-reizen en Globe na thuiskomst hun mening over de reiservaringen. Hierbij kan men een beoordeling achterlaten over de bestemming, de accommodatie en de vliegmaatschappij. Daarnaast kan men op Vakantiepanel.nl beoordelingen van Experts, zoals reisleiders en reisagenten raadplegen. Zij geven advies over accommodaties, bestemmingen en airlines vanuit hun expertise en ervaring. Ook beschikt Vakantiepanel.nl over de feiten van Toeristiek.