Over Vakantiepanel

Over Vakantiepanel.nl
Vakantiepanel.nl is eigendom van Qenty B.V. Vakantiepanel.nl is een vakantiebeoordelingssite waar dagelijks vele bezoekers op zoek zijn naar het juiste vakantieadvies. Naast beoordelingen van Vakantiegangers geven onze Experts uit de reisbranche hun advies over hotels, bestemmingen en vliegmaatschappijen. Tel daar de feitelijke informatie, tips, weergegevens en plattegronden bij op en een optimale voorbereiding op de vakantie is compleet.

Meningen van vakantiegangers
Vakantiepanel.nl hecht veel waarde aan de relevantie van reviews en probeert valse beoordelingen zoveel mogelijk buiten te sluiten. Om deze reden vragen we aan klanten van reisbureaus (bijvoorbeeld D-Reizen) en zelfstandig reisadviseurs direct na thuiskomst van de vakantie een review op Vakantiepanel.nl achter te laten. De herkomst van deze reviews is daardoor bij ons bekend. Gevolg is dat we met zekerheid kunnen zeggen dat vrijwel alle reviews op Vakantiepanel.nl door échte vakantiegangers zijn geschreven.

Vul direct je beoordeling in!

Advies van Experts
Veel van onze Experts zijn werkzaam in de reisbranche en verblijven veelal voor langere periodes op de bestemming. Denk hierbij aan o.a. reisleiders en inkopers. Zij beoordelen met een kritisch oog accommodaties, bestemmingen en vliegmaatschappijen en geven een zeer waardevol en deskundig advies. Raadpleeg daarom ook zeker de tips en aanbevelingen van onze Experts.

Expert worden van Vakantiepanel.nl? Meld je direct aan!

Kortom, op Vakantiepanel.nl doe je inspiratie op en weet je zeker dat je de juiste vakantie keuze maakt!
 

Contactgegevens
Qenty B.V.
Colosseum 29
7521 PV Enschede
info@vakantiepanel.nl

Facebook: facebook.com/vakantiepanel

K.v.K.: 59021748

BTW nummer: NL853283576B01

Vragen en/of opmerkingen?
Vul het contactformulier in.

Adverteren op Vakantiepanel.nl?
Bekijk de mogelijkheden.