Hotel in prachtig gebouw, net buiten het centrum maar aan een park en dicht bij de metro en bussen.
De kamers zijn wat gedateerd
Regenbui
Regen
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Regina in Wenen, Wenen.
Vakantiepanel.nl heeft 38 vakantie beoordelingen Regina.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Regina vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Regina scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Regina vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Regina en het actuele weer Wenen. Bekijk hier ook andere Hotels Wenen of Hotels Wenen. Op de pagina van Wenen vind je vakantiebeoordelingen Wenen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Regina achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Regina!
heel mooi gebouw, prima kamer, uitgebreid ontbijt, personeel zeer vriendelijk, diner was ook perfect, dichtbij metro en centrum.
Ga eerst de kamer bekijken, ons raam keer uit op een blinde muur in een 1.5 meter brede steeg waar zelfs nauwelijks zonlicht toetrad. Uitgesproken rotkamer dus. Bovendien wordt ongevraagd 30 euro van je Mastercard afgeboekt "voor ze zekerheid" die NIET wordt gestorneerd!!
Absoluut de Viennacard aanschaffen en veel reizen. Metro gaat om de minuut en is heel schoon net zoals Wenen. Ik vond de stad mooier dan Parijs omdat hij net zo oud maar veel compacter is. Wij zijn vanaf de kade met de Catamaran in 5 kwartier naar Bratislava gevaren. 60 km per uur over de Donau, wat een belevenis. Doen!!