Redelijke prijs, zeker met kinderen een aanrader!
Je mocht zelf een lunchpakket samenstellen en meenemen.
na een huivering in een site omtrent een beoordeling die zeer negatief was zijn wij naar solden gegaan.
maar alle denkbare ideeen die wij hadden zijn compleet weg geveegd.
b.v. er was een lawine van stenen naar beneden gekomen tussen umhausen en langeveld , wij stonden als 12 de in de file .
ik ga praten met een bestuurder van een bus en die zei :pas morgenvroeg om 6.00 uur (na het aanleggen van een noodweg )kunnen jullie er door.
dat was om 16.30 uur.ik vroeg is er een alternatief.Ja; via Innsbruck en Italie. Dat was ongeveer 297 km en dat zou 3.20 uur zijn .
Om 20.00 uur gaat de timmeljochpas dicht ,dus het was nu vertrekken en gaan met die banaan. Wij reden om precies om 19.50 over de pas en kwamen om 20.30 uur in het hotel.
Diner was iedere dag van 18.00 tot 20.00 uur .Maar wij werden toch uitgenodigd om plaats te nemen (na een opfrissing ) in het restaurant.
Wij hebben echt een fantastische vakantie gehad en zullen wat wij meegemaakt hebben aan iedereen vertellen!
Opmerking over de ontvangst,dit valt nog te verbeteren,uitleg over het eten wat waar hoelaat moest je zelf op briefjes die er hing opzoeken,ook werd bij binnen komst vergeten onze karientjekaart uit te reiken,we waren er bijna weer 1 gaan halen.Ook de"biohoek"zoals in folder vermeld was er niet.
Lees meerHet was er goed. Maar er werd niets persoonlijks gezegd. Er was geen belangstelling in de activiteit die je deed. Terwijl zelfs bij de winkel werd gevraagd wat voor wandeling je had gemaakt en of het goed ging.
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Hubertus in Solden, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 5 vakantie beoordelingen Hubertus.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Hubertus vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Hubertus scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Hubertus vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Hubertus en het actuele weer Solden. Bekijk hier ook andere Aparthotels Solden of Aparthotels Tirol. Op de pagina van Solden vind je vakantiebeoordelingen Solden en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Hubertus achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Hubertus!