Mooie ruime kamer, veel opbergmogelijkheden. Goede badkamer met fijne douche. Balkon met stoelen en tafel. Niet al te ver van het centrum, 8 minuten lopen.
Goed eten, wel erg snel (6 gangen in ruim 1 uur).
Prima hotel met vriendelijk personeel en geweldig verzorgd eten en drinken.
Alleen de lobby had te weinig luie stoelen als iedereen 's avonds. bleef hangen. Dat geeft genoeg de sfeer weer.
Ontvangst, vriendelijkheid, de kamers, het ontbijt en diner elke dag zeer gevarieerd In de 14 dagen dat we er waren nooit hetzelfde. Nooit opdringerig. Jammer dat er zo weinig Nederlanders komen! Beslist een aanrader. wij gaan zeer zeker terug naar dit hotel!
Lees meereen geweldig hotel met prettige mensen, uitstekend en veel te veel eten, leuke activiteiten, sfeervol en een persoonlijke benadering. echt een aanrader. dit ook namens mijn medereizigers.
Lees meerbij aankomst ontbijt tegen betaling zeer duur.
kamer nog warm bij uitgezette verwarming
Oubollig en gedateerd wat betreft inrichting kamers, kluisje waar nagenoeg niets in kan.
1 dag vergeten toiletpapier te plaatsen, bijgeplaatst bed was niet echt voor een volwassene bestemd, men gaf aan dat men dacht aan een kind!?!?
De eigenaresse was niet erg spraakzaam en chagrijnig.
Wij zullen hier niet meer teruggaan.
Prima familie hotel met rustige kamers, s'middags vanaf 15.30 uur ontvangst met gratis koffie/thee mit bijlage (gebak)
prima sauna en turks stoom bad en redelijk zwembad. (alles gratis)
Animatie goed: verzorgde Wandel avond , avond met tiroler muziek en bingo avond.
Eigenaar te behulpzaam , moest mijn etensbord vast houden anders was ie weg, te gehaast
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Seefelderhof in Seefeld, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 8 vakantie beoordelingen Seefelderhof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Seefelderhof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Seefelderhof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Seefelderhof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Seefelderhof en het actuele weer Seefeld. Bekijk hier ook andere Hotels Seefeld of Hotels Tirol. Op de pagina van Seefeld vind je vakantiebeoordelingen Seefeld en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Seefelderhof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Seefelderhof!
gewoon voor iedereen aan te bevelen. prachtige loipes, mooie skihellingen, goede wandelingen, en heel veel leuke apres-ski gelegenheden. en de zon.