hoeveelheid eten was vaak net iets te weinig i.p.v. net iets teveel, een mens heeft liever 10 x teveel dan 1 x te weinig. ik was alleen in een tweepersoonskamer en ik had de indruk dat deze nog even snel ingericht was.
Lees meerwas alles prima in orde , alleen op de kamer was het veel te warm.
Lees meerkamer waar wij hebben geslapen is toe aan renovatie bad kamer goed
je word smorgen om 05.00 uur wakker van getik verwarming
Hotelfaciliteiten voldoende tot goed.
Kamers te klein, vooral badkamer en toilet minimaal eigenlijk te klein
Geen uitzicht (keek tegen een dak aan) of balkon
In dit hotel een zeer verzorgde vakantie gehad en genoten van de langlaufexcursies naar de omgeving.
Lees meerEen typisch Oostenrijks hotel wat echter langzamer gedateerd raakt en over enkele jaren aan een renovatie toe is.
Het eten was goed van kwaliteit maar niet overdadig; ontbijt in buffetvorm met weinig keus.
De sfeer en de bediening in het hotel zijn goed en vriendelijk.
Heel fijn waren de dubbele deuren van de kamers waardoor de geluiden van de gang niet door kwamen. Heerlijk rustig.
Ik zou een hotel met iets meer luxe en uitzicht op de bergen op prijs stellen.Mag buiten het centrum. De 1 persoons kamers zijn erg klein.
Regen
Regenbui
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Goldener Hirsch in Reutte, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Goldener Hirsch.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Goldener Hirsch vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Goldener Hirsch scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Goldener Hirsch vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Goldener Hirsch en het actuele weer Reutte. Bekijk hier ook andere Hotels Reutte of Hotels Tirol. Op de pagina van Reutte vind je vakantiebeoordelingen Reutte en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Goldener Hirsch achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Goldener Hirsch!