leuk en betaalbaar (van binnen wat gedateerd) hotel aan de rand van het dorp.skibus stopt voor de deur (+) eten is ok maar so so, heb persoonlijk na de fondue avond een voedselvergiftiging opgelopen, (36 uur erg ziek geweest) en werd door hoteleigenaar als Nauders Virus afgedaan, terwijl de dag erna ik hoorde dat meer mensen na de fondue ziek zijn geworden....
Lees meerVoor ons was het belangrijk de ligging van hotel ivm ski bus
Lees meerTof hotel aan de rand van nauders. Rustig gelegen en toch langs doorgaansweg. Dicht bij liften en centrum. Zeker een aanrader.
Lees meerSuper hotel voor wintersporters bus stop voor de deur en skiën tot het hotel
Lees meerPerfecte ligging voor piste en dorp.
Zeer netjes en verzorgt hotel.
Mooi hotel, ruime kamers en lekker eten, uitgebreid menu,
Skibus stopt voor de deur.
Erika heb ik als een heel fijn hotel ervaren.
Het is er schoon, linnengoed wordt steeds verfrist.
De welness en het zwembad heel goed en schoon!
prima vakantie gehad.
mooi weer.
prima hotel.
prima eten.
Regen
Nat.Sneeuw
Nat.Sneeuw
Sneeuwbui
Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Erika in Nauders, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 31 vakantie beoordelingen Erika.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Erika vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Erika scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Erika vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Erika en het actuele weer Nauders. Bekijk hier ook andere Aparthotels Nauders of Aparthotels Tirol. Op de pagina van Nauders vind je vakantiebeoordelingen Nauders en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Erika achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Erika!
Geboekt via Prijsvrij waar ik alleen voor eigen vervoer kon kiezen, en achteraf op de voucher was het een De Jong Intratours reis en anderen die via d De Jong geboekt hadden met busreis werden voor het hotel afgezet en weer opgehaald, terwijl ik via een andere busorganisatie de pendel moest boeken (lees 500 meter sjouwen met je ski-spullen) wellicht dat dit een aandachtspuntje is.