Bij aankomst savonds konden we eerst nog eten van het buffet.
Auto konden we niet kwijt op parkeerterein ,maar we mochten kosteloos in de parkeergarage staan. Kamer was erg ruim en schoon ,ook de badkamer .Eten ( viergangenmenu) en ontbijt was uitgebreid en lekker.borden leuk opgemaakt. Skibushalte lekker dichtbij ,dus niet ver lopen.Enigste minpuntje was de wifi die het niet deed.Paar keer geprobeerd.Maar bij de gondel en skihutten is er wifi beschikbaar.Al met al genoten !!
Obers en receptie zijn altijd aanspreekbaar en hartelijk.
Geven je een heerlijk vakantiegevoel . Het welness gedeelte is ook echt geweldig.
Luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Bushalte voor de deur. Modern, maar ook een oostenrijks interieur. Rustig gelegen.
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Zillertalerhof in Mayrhofen, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Zillertalerhof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Zillertalerhof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Zillertalerhof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Zillertalerhof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Zillertalerhof en het actuele weer Mayrhofen. Bekijk hier ook andere Hotels Mayrhofen of Hotels Tirol. Op de pagina van Mayrhofen vind je vakantiebeoordelingen Mayrhofen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Zillertalerhof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Zillertalerhof!