Super leuk hotel centrale ligging , mooie spa en fitnis een aanrader dus
Lees meermooi hotel ,dichtbij de lift en in het centrum,gemutlich
Lees meerHet is een mooi hotel ligging is ook goed.
Ontbijt is goed alleen heb je geen afwissling.
Avond eten is goed alleen nog minder keus en jammer dat alles al voor je word uitgekozen.
Zwembad is klein maar goed.
Sauna is goed.
De massages zijn er ook erg goed.
ik was uitermate content met de sauna en toebehoren zeer goed en geweldig goed schoon .
Lees meerHeerlijk hotel, als je overdag de bergen in bent geweest kun je `s avonds helemaal tot rust komen in het welness center.
Dit is wel zonder badkleding!!
Verder hebben we het er goed naar ons zin gehad lekker gegeten helaas 1 dag minder maar goed verder was het super!!
De bedden waren wel flink aan de harde kant dus we waren al tijd weer vroeg wakker!
Mooi hotel, geweldige ligging, goede aprèsski, heerlijke bedden, uitmuntend eten.
Alleen het skidepot mag een klein opknapbeurtje gebruiken.
Verder geen echte minpunten.
Prima hotel. Eten was goed verzorgd en gevarieerd. Raar was dat er 3 verschillende eetzalen waren. Waarbij wij in een ietwat ou-bollige zaal zaten met nagenoeg geen kerstversiering in de week. (wel een minikerstboompje op de tafel op 1e kerstdag). De grote zaal zag er veel gezelliger uit! Dat was jammer.
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Sporthotel Strass Fun En Spa En Hotel Garni Strass in Mayrhofen, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 12 vakantie beoordelingen Sporthotel Strass Fun En Spa En Hotel Garni Strass.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Sporthotel Strass Fun En Spa En Hotel Garni Strass vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Sporthotel Strass Fun En Spa En Hotel Garni Strass scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Sporthotel Strass Fun En Spa En Hotel Garni Strass vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Sporthotel Strass Fun En Spa En Hotel Garni Strass en het actuele weer Mayrhofen. Bekijk hier ook andere Hotels Mayrhofen of Hotels Tirol. Op de pagina van Mayrhofen vind je vakantiebeoordelingen Mayrhofen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Sporthotel Strass Fun En Spa En Hotel Garni Strass achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Sporthotel Strass Fun En Spa En Hotel Garni Strass!
Ik raad de mensen aan om uit eten te gaan en er geen avond eten bij te boeken mist je er van houd dat alles voor je word uitgekozen.