Ligt super centraal met alle faciliteiten op korte afstand.
Lees meerHechte familieband en dit brengen zij over op alle gasten door regelmatig een gesprek aan te gaan tijdens bediening.
Live muziek is altijd gezellig in mooi verbouwde grote zaal.
Wij hebben in ieder geval genoten.
Een echt Oostenrijks hotel, de verzorging is prima en het personeel staat altijd voor je klaar en is heel erg vriendelijk. De keuken is zeer gevarieerd en prima
Lees meerEr zijn veel bezienswaardigheden
in de omgeving van mayrhofen.
Het eten is supergoed. (Tip: halfpension boeken)
Zeer slechte bedden, matrassen doorgezakt en de houten omlijsting en de bedbodem kraken zo luid dat je er wakker van wordt! Voor ons een reden om dit hotel niet zomaar weer te boeken. (Eerst garantie voor kraakvrije bedden!)
WiFi heeft slecht bereik op de kamer, 3e verdieping bijna helemaal niet.
En WiFi kost € 18,- per week! (of € 2,- per uur)
Behoorlijk uitgebreide Wellness, wel (te)veel chloor in het bubbelbad
Een heel goed hotel! vriendelijk personeel!
Heel lekker eten (vaak keuze menu)!
Midden in Mayrhofen, rustig en toch snel bij de liften...
Ook de wellness was heerlijk en gratis!
We gaan er weer naar toe dit jaar!
Super hotel, lekker eten en lekkere welness!
Het enige negatieve punten was het roken in de hal en onze kamer rook erg naar sigarettenrook toen we aankwamen.
Heel prettig hotel, met personeel dat het iedereen naar de zin wil maken.
Ziet zijn gasten in de eerste instantie als gast en op de tweede plaats als klant. Dat doet goed.
Nat.Sneeuw
Nat.Sneeuw
Mist
Mist
Neerslag
Regen
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Rose in Mayrhofen, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 19 vakantie beoordelingen Rose.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Rose vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Rose scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Rose vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Rose en het actuele weer Mayrhofen. Bekijk hier ook andere Hotels Mayrhofen of Hotels Tirol. Op de pagina van Mayrhofen vind je vakantiebeoordelingen Mayrhofen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Rose achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Rose!
Afgesloten parkeergarage is wat stoffig door betonnen vloer , maar de auto staat droog en veilig.
Betere informatie op de internet-site tonen. Op de site worden voornamelijk de luxe comfort kamers getoond. Maar wanneer je via een reisburo boekt komt je in een kleine, saaie en kale standaard kamer.
Er zijn leuke dingen te zien in de buurt Hintertuxer gletscher Krimml watervallen Schlegeis alpenstrase
Ga eens naar de Hintertux Gletscher als het mooi weer is. Neem de bus op de hoek van de straat naar het treinstation. Neem daar de trein naar Kaltenbach om dat gebied te verkennen. Of ga met de trein naar Zell am Ziller, op het station staat de bus voor u klaar die u daar naar de lift brengt.