De mevrouw van het appartement was supervriendelijk en erg attent. We hebben gebruik gemaakt van de sauna.
1 nadeel 's-nachts is zij zelf niet aanwezig.
Als er echt iets niet in orde is of paniek dan zou ik mij niet zo op mijn gemak hebben gevoeld.
De deur was gewoon open, vind ik ook niet erg veilig moet ik zeggen.
Nat.Sneeuw
Sneeuwbui
Mist
Neerslag
Neerslag
Regen
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Weinberghof in Kirchberg, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 1 vakantie beoordelingen Weinberghof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Weinberghof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Weinberghof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Weinberghof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Weinberghof en het actuele weer Kirchberg. Bekijk hier ook andere Appartements Kirchberg of Appartements Tirol. Op de pagina van Kirchberg vind je vakantiebeoordelingen Kirchberg en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Weinberghof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Weinberghof!