We vonden dit een leuk hotel voor een redelijke prijs.
Het eten was echt super goed, de bediening heel vriendelijk
en correct. In Kirchberg en omgeving voor zomer en winter
heel veel faciliteiten voor wandelen/skien. Kortom we hadden
een heel goeie vakantie.
Vriendelijk personeel en goed eten, huiselijk en gezellig leuk contact met andere vakantiegangers.
Lees meerHet hotel lag wat de trein, uitgaan betreft zeer centraal en rustig alleen de skibus moest je te ver voor lopen, met de ski's is dat wel vermoeiend. We hebben verder heel erg kunnen genieten van alle gastvrijheid die aangeboden werd.
Lees meerHet is een sfeervol hotel met echt Oostenrijkse inrichting.
Leuke entree met niet echt een receptie.
Je komt eigenlijk gelijk bij de bar en restaurant.
Gerund door een Belgisch echtpaar, dus voor voor nederlanders makkelijk met de taal. Het eten is perfect en afwisselend.
een aanrader voor wie wil skieen, wandelen, luieren, heel erg lekker eten, op vragen wordt goed geantwoord, veel kan, super bij de hand als je het station doorloopt!
betaalbare drankjes, voor ons (vrouw van tegen de 70 en zoon van 36 prima!
Traublingerhof ligt op vijf a tien minuten lopen van het centrum af. Het is gemakkelijk om je van a naar b te verplaatsen. De dichstbijzijnde bushalte is ongeveer tien minuten lopen (met ski schoenen), taxi's staan direct voor de deur omdat het hotel bij het station staat.
Het eten is zeer goed en het personeel is zeer gastvrij. Daarnaast werd er voor ons ruim de gelegenheid gegeven om op de laatste dag gebruik te mogen maken van de douches in de sauna. Hiervoor werd de sauna zelfs afgelopen voor de rest van de gasten.
Verder bied Kirchberg leuke uitgaansgelegenheden en maakt het openbaar vervoer het zeer gemakkelijk om van ski gebied naar ski gebied te gaan. Zeker in Kirchberg en omstreken.
Met andere woorden een zeer geschikte plek om op vakantie te gaan. Voor stelletjes, vriendengroepen en voor families met kinderen. Voor de kinderen is zelfs een speelkamer aanwezig met een ruime keuze aan speelgoed.
leuke gezellige accomodatie, met vriendelijke Vlaamse gastheer en gastvrouw, proper en supergoede keuken
Regen
Sneeuwbui
Heiig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Traublingerhof in Kirchberg, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 12 vakantie beoordelingen Traublingerhof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Traublingerhof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Traublingerhof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Traublingerhof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Traublingerhof en het actuele weer Kirchberg. Bekijk hier ook andere Hotels Kirchberg of Hotels Tirol. Op de pagina van Kirchberg vind je vakantiebeoordelingen Kirchberg en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Traublingerhof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Traublingerhof!