Prima hotel in Kirchberg. Lekker ontbijt en schone kamers.
Lees meerje leest het erboven al wij hebben heel erg genoten. En we hadden een fantastische chauffeur.
Lees meerZeer geschikt voor een wintersport vakantie. Skibus en centrum op 100m.
Kamers zijn ruim. Sanitair hier en daar niet helemaal op orde.
Uitgebreid ontbijtbuffet en prima diner menu.
Wifi werkt alleen in de buurt van de receptie.
Perfecte ligging, vrij ruim appartement, prima prijs, ontbijt in hotel is goed, sauna is relaxed.
Lees meervoor wintersport ideaal gelegen midden in het centrum.
mooie ruime appartementen goede schoonmaak goede faciliteiten
Perfect hotel.
Eten is perfect en de kamers zijn erg gezellig en worden goed schoongemaakt.
Ligging tov de bushaltes naar de skigebieden is perfect!
Ook lekker dichtbij het uitgaansleven van Kirchberg.
Na overboeking in hotel Rosslwirt terecht gekomen.
Niet echt wat op aan te merken.
Een klein minpuntje is de douchecabine,die is erg klein als je wat groter bent dan gemiddeld.
Heerlijk uitgebreid ontbijt buffet .
Hele mooie kamer en douche en wc gedeelte.
Nadeel van onze kamer was veel lawaai van buiten.
Het uitgaansleven. De gemeente met de sneeuw schuivers midden in de nacht en vroege morgen (heeft te maken met de vele sneeuwval) maar 2 uur in de nacht is slecht slapen
Hagel
Regenbui
Hagel
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Rosslwirt in Kirchberg, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 41 vakantie beoordelingen Rosslwirt.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Rosslwirt vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Rosslwirt scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Rosslwirt vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Rosslwirt en het actuele weer Kirchberg. Bekijk hier ook andere Hotels Kirchberg of Hotels Tirol. Op de pagina van Kirchberg vind je vakantiebeoordelingen Kirchberg en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Rosslwirt achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Rosslwirt!
Ga lekker wandelen naar de skilift is heel goed te doen. Ski-lockers zijn bij de lift te huur en alles wordt voor je gehaald en gebracht.prima service.