Als je van rust en natuur houdt is dit een TOP hotel
Lees meerzeer vriendelijk personeel.
wij zijn er 2 weken geweest geen enkele dag hebben wij het zelfde te eten gekregen.
hier word echt aandacht aan het menu besteed uitmuntend!
Erg goed hotel, aan de piste, lekker eten een erg goede spa.
Een rustig hotel, wij hebben het erg goed naar onze zin gehad.
Voor de derde keer geweest, jammer dat we geen uitzicht op de piste hadden
Lees meerhotel igt aan de piste en het personeel is vriendelijk
Lees meerprima hotel aan de piste je moet alleen geen hoogtevrees hebben want de weg er naar toe is best stijl om te rijden !!
Het enigste hotel in Hochfugen dat zomers open is.
Er zijn geen winkels en derhalve is het er erg rustig. Wij houden hiervan.
Nadeel is dat er geen kabelbaan is in de zomer die open is. Er zijn geen berghutjes in de buurt om naar toe te lopen. Dus eten en drinken mee nemen.
Sneeuw
Sneeuwbui
Mist
Regenbui
Nat.Sneeuw
Nat.Sneeuw
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Almhof in Hochfugen, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 16 vakantie beoordelingen Almhof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Almhof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Almhof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Almhof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Almhof en het actuele weer Hochfugen. Bekijk hier ook andere Hotels Hochfugen of Hotels Tirol. Op de pagina van Hochfugen vind je vakantiebeoordelingen Hochfugen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Almhof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Almhof!
Is een prima wandelgebied maar je moet wel van rust houden.Met de auto kan je veel tripjes maken. In Fugen was er 1 kabelbaan open.
als je voor de rust en voor wandelen wilt gaan is dit het hotel wat je moet boeken alles is op en top ook kwa prijs en kwaliteit.
Als je wandelen leuk vindt en graag langs de kant op een bankje je lunch eet en verder geen luxe hoeft is dit een prima bestemming. het hotel is prima,eten goed en het personeel heel vriendelijk.
Het centrum van Fugen ligt op ca 12 km en is dus niet geschikt wanneer je in de avond door het dorp wil lopen. Het kan ook voorkomen dat de weg gesloten zal zijn vanwege lawine gevaar op de toegangsweg. Direct aan de piste gelegen dus ideaal voor de wintersport. Een leuke apres ski bar in de buurt.