het ligt centraal ten opzichte van openbaar vervoer met name voor de wintersport trein en bussen
Lees meeralles goed geregeld. zelfs een kamer voor 1 dag extra zonder bijbetaling
Lees meerDe ligging is vlak aan de doorgaande weg waardoor je het raam in de kamer niet open kunt laten zeker niet 's nachts vanwege de herrie. Vlak voor de deur is het treinstation. Vanwege de ligging mis je de Oostenrijkse gezelligheid een beetje. Kamers zijn ruim maar simpel. Badkamer gedateerd maar wel schoon. Sauna op bovenste verdieping is mooi. Restaurant was prima. Jammer dat er geen kindermenu was. De kinderen kregen hetzelfde als de volwassenen maar dan een kleine portie. Ook misten we de echte Oostenrijkse gerechten en de kinderen juist de frietjes. Er zit in het hotel een pizzeria maar helaas geen pizza gekregen. Schoonmaakpersoneel was erg vriendelijk. Bedienend personeel was minder gastvrij. Prima hotel maar prijs/kwaliteitverhouding is niet ok. Wij hebben het prima gehad maar gaan er niet nog eens naar toe.
Lees meerGoed verblijf, jammer van de zeer drukke weg voor het hotel.
Lees meerGemoedelijk familiehotel, vriendelijk personeel.
Lokatie aan een drukke weg is nadeel met kinderen, binnen hoor je geen verkeer langsrazen.
Hotel was prima. Vriendelijk personeel en prima eten. Iedere dag 4 gangen en keuzemenu. Kamer prima. Ligging goed.
Lees meerEten iets te zout, kamers erg klein
Lees meerZeer ruime kamer.
Fijn dat toilet apart is (in ieder geval onze kamer).
Het meubilair in die kamer is wat oud (door stel gezakt - wel snel gemaakt) en het achterschot van het bed viel er af.
Verder prima badkamer en veel kastruimte.
Lekker balkon.
's Ochtends wilden we vroeg rijden.
Konden het hotel alleen verlaten via de brandtrap.
Geen probleem.
Hadden gelukkig de skies al in de auto (skihok was afgesloten).
De bordjes richting brandtrap wezen overigens de andere kant op.
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Malerhaus in Fugen, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 13 vakantie beoordelingen Malerhaus.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Malerhaus vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Malerhaus scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Malerhaus vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Malerhaus en het actuele weer Fugen. Bekijk hier ook andere Hotels Fugen of Hotels Tirol. Op de pagina van Fugen vind je vakantiebeoordelingen Fugen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Malerhaus achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Malerhaus!
ligging t.o.v. skigebied hoch-fugen wat afgelegen daarentegen is de skibus verbinding(ca 40 minuten) wel goed voor elkaar
Na het diner had het personeel meer aandacht voor de bar i.p.v. voor het afruimen van de de tafel en het opruimen van de kamer. We moesten regelmatig lang wachten op een kopje koffie.
Als je op de vertrekdag vroeg weg wil, zorg dan dat je skies al uit het skihok zijn, Het was om 07.00 uur nog gesloten. De brandtrap is overigens splinternieuw, breed en gemakkelijk te gebruiken.