Ontbijt en diner is goed maar kamer is aan de kleine kant en de douce wc is ook klein.
Lees meeralles goed maar een kleine slaapkamer personeel was zeer vriendelijk
Lees meerWe zijn uitgegaan van de reviews bij het bespreken van dit hotel.
We waren er in koude periode (29-1 / 5/2) en het was qua temeperatuur erg fris in het hotel op de kamer was het goed.
De Hongaarse familie Bobek is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook het eten wat Hongaars, ontbijtbuffet karig maar voldoende.
Parkeerplaats voor ± max 7 auto's bij 32 kamers.
Wij komen hier niet terug.
Hotel Sonnwend is een traditioneel Oostenrijks hotel wat gerund wordt door een zeer gastvrij Hongaarse familie, die altijd voor de gasten klaarstaan!
Lees meerHet is een gezellig en gastvrij familiehotel.
Als je de hele dag op de piste bent voldoet het hotel ruimschoots.
Verder een zwembad en sauna op 200 meter lopen net als de bushalte om naar de piste te gaan.
Ook zijn wij goed op de hoogte gebracht van de activiteiten in het dorp door onze hostess Tineke.
Wij hebben er ons kostelijk vermaakt.
zeer veel mogelijkheden om wandelingen te maken zowel eenvoudige over goed begaanbare paden als zware wandelingen (stijgen en dalen)
Lees meerHongaarse eigenaar probeerde het iedereen naar de zin te maken; lukte heel aardig.
/Weinig Nederlanders, meest Hongaren
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Sonnwend in Fieberbrunn, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Sonnwend.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Sonnwend vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Sonnwend scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Sonnwend vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Sonnwend en het actuele weer Fieberbrunn. Bekijk hier ook andere Hotels Fieberbrunn of Hotels Tirol. Op de pagina van Fieberbrunn vind je vakantiebeoordelingen Fieberbrunn en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Sonnwend achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Sonnwend!
Maak een prachtige arresleetocht vanaf Hotel Sonnwend door de prachtige paden langs Fieberbrunn. Ook de langlaufers en wandelaars kunnen hun hart ophalen, want de wandelpaden komen langs het hotel en u kunt naar hartelust langlaufen, want de loipes zitten in de dichte nabijheid van het hotel.