Alles was goed voor elkaar, hebben ons super vermaakt voor herhaling.
Lees meerVriendelijkheid 100% Ze doen er alles aan om iedereen het naar hun wens te doen. Zwembad en sauna super netjes. Ontbijt en het avond eten in de top geregeld als je niet genoeg had kon je het gewoon zeggen meer niets was te veel. We gingen vroeg in de ochtend weg dus geen ontbijt maar wel een lunchpakket voor ons klaar gemaakt geweldig.
T'is jammer dat het dorp Achenkirch geen cafe's en e.d. kent en we gaan er ook tegen aan zien om weer zo'n perfect hotel te vinden in ander dorp. Nogmaals alle lof over dit Hotel het verdient een vette tien.
het is een goed hotel ,maar de eetzaal is sfeerloos
Lees meerPrima Hotel zonder manco's. Enige jammere is dat er geen Oostenrijkse sfeer is en een vrij koele inrichting, ook van de kamers. Verder een aanrader! Geen ápres ski'plaats en opvallend weinig Nederlanders, voor sommige wellicht een pre.
Regenbui
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Achentalerhof in Achenkirch, Tirol.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Achentalerhof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Achentalerhof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Achentalerhof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Achentalerhof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Achentalerhof en het actuele weer Achenkirch. Bekijk hier ook andere Hotels Achenkirch of Hotels Tirol. Op de pagina van Achenkirch vind je vakantiebeoordelingen Achenkirch en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Achentalerhof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Achentalerhof!
Ze moesten wat moderne vitrages en gordijnen plaatsen rijmt niet met de perfectie van dit hotel