Een van de beste hotels waar ik ben geweest in Oostenrijk, zeker in relatie tot de prijs. Eten was erg goed en altijd een keuze. Als je iets anders wilde was het nooit een probleem. Zeer naar ons zin gehad.
Lees meerGoede ligging, zeer goed ontbijt en diner.
Heel vriendelijk personeel.
Kamers zijn prima, niet overdreven lux.
Verlichting kan beter op de kamers.
zie hierboven. zeeg gastvrij, gemoedelijk, heerlijk eten en drinken.
Lees meerfamilie hotel waar je nog echt gast bent, niets is te veel. Voor wintersport ideale ligging, vlak bij ski bushalte, kortom prima!
Lees meerFijn familie Hotel ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken ook met het eten.
Lees meerQua ligging een beetje van de piste in een heel rustig dorpje.
Hotel was prima wat betreft het eten en drinken.
Minder waren de veel te korte bedden en het feit dat er binnen werd gerookt.
Helaas waren mijn zoon en ik iets te lang voor de aanwezige bedden.
Onweer
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Gasthof Zur Post in Krimml, Salzburgerland.
Vakantiepanel.nl heeft 13 vakantie beoordelingen Zur Post.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Gasthof Zur Post vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Gasthof Zur Post scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Zur Post vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Zur Post en het actuele weer Krimml. Bekijk hier ook andere Gasthofs Krimml of Gasthofs Salzburgerland. Op de pagina van Krimml vind je vakantiebeoordelingen Krimml en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Zur Post achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Zur Post!