Slaap en badkamers en keuken ruim en kwalitatief goed. Super
Woonkamer is vergeten bij inrichting. Alleen een vaste eettafel met te lage bank erachter waar je lastig op kon komen. En 3losse,stoelen. Jammer vergeleken met de rest. Verder een geweldig balkon en nog geweldiger uitzicht. Op de woonkamer na een echte aanrader.
Bijgeleverde kaprun karte heeft ons veel mogelijkheden gegeven en geld bespaard. Dit is bij faciliteiten beoordeeld.
wij hebben erg genoten het aparthotel is super groot wij zaten in Dashbau.
echt een aanrader , er is van alles te doen in de omgeving
Hele nette, moderne appartementen met een ideale ligging midden in het centrum van Kaprun. Appartement Gotthardt zijn van dezelfde eigenaar en het inchecken is in Waidmannsheil.
Lees meerAppartement Waidmannsheil is een redelijk modern appartementen complex met diverse appartementen.
Heel handig dat het een lift heeft en dat het mogelijkheden heeft om ter plaatse het ontbijt erbij te boeken. De bakker ligt schuin tegenover het complex.
Goed appartement met uitgebreide voorzieningen en goede bedden en badkamers.
Lees meerErg goed appartement, wij hadden "Birkhaan" en alles in dat appartement was klasse en goede kwaliteit. Super voor 4 personen, al is de kamer/keuken wat klein. Aantekening, 2 pits fornuis, folder geeft 4 pits fornuis aan. Ik zou zo weer gaan. Lekker luxe.
Geen vroeg ontbijt op de dag van vertrek, was wel toegezegd.
Lees meerEen geweldig aparthotel, zeer gunstig gelegen in het centrum van kaprun. Het is echt een aanrader voor iedereen. Het appartement is goed onderhouden. Het woongedeelte is zeer ruim en de keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur. De slaapkamers zijn allemaal uitgerust met een lcd tv. Alle kamers hebben een balkon. De zon stond 's morgens met het ontbijt lekker in het woongedeelte. De warme bakker is op 100 meter afstand, en al om 6.30 ur geopend. De supermarkt is op 5 minuten loopafstand.
Regen
Mist
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Waidmannsheil in Kaprun, Salzburgerland.
Vakantiepanel.nl heeft 8 vakantie beoordelingen Waidmannsheil.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Waidmannsheil vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Waidmannsheil scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Waidmannsheil vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Waidmannsheil en het actuele weer Kaprun. Bekijk hier ook andere Hotels Kaprun of Hotels Salzburgerland. Op de pagina van Kaprun vind je vakantiebeoordelingen Kaprun en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Waidmannsheil achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Waidmannsheil!
kitzsteinhorn krimmler watervallen zell am see maiskogelbaan smitten allemaal te doen met de gratis zell am see/ kaprun kaart die we bij het appartement kregen
Houd er rekening mee dat de receptie van het aparthotel helaas tussen 12.00 uur en 15.30 uur gesloten is. Dit staat niet in de reisgids.