Mooi en modern ingericht hotel. Personeel is vriendelijk en heeft oog voor de gasten. Heerlijk en gevarieerd eten, zowel bij het ontbijt als bij het diner.
En als skiër is het fijn dat de skibus voor de deur stopt en je naar de maïskogel brengt en dan doorrijdt naar de kitzsteinhorn.
We lagen met 4 volwassenen op 1 kamer. Super bedden. Het woord slaapbank is niet van toepassing. Is een volwaardig bef van 1.40
Lees meerElke dag moet je kiezen uit 3 hoofdmenu's, die je bij het ontbijt krijgt uitgereikt. De kwaliteit van het eten is prima, als je tenminste alles lust. Wel jammer dus dat je niet echt kunt kiezen uit de menukaart. Nogmaals het eten is verder prima hoor.
Wat we wel misten is een koffie machine op de kamer.
Skibus stopt midden voor het hotel, perfect.
Mooi rustig gelegen hotel! Wel wat te warm en behoorlijk luidruchtig in de eetzaal.
Lees meerWij lagen met z'n vieren op 1 kamer, waarvan 1 aparte slaapkamer. De andere 2 reizigers lagen op een slaapbank in de woonkamer. Het leek alsof ik op een plank lag. Niet comfortabel slapen na een lange skidag.
Het water van het zwembad was te koud.
De bus rijd om het half uur, echt een nadeel.
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in Kaprun, hotel Antonius. Eten was goed, afwisselend en lekker. All inclusive was echt perfect en uitsmijter was het wellness gedeelte. Heerlijke sauna's.
Lees meerHet hotel is gunstig gelegen, dichtbij het centrum, maar op een plek waar het rustig is. Welness uitgebreid en heerlijk. Een heel goede keuken, ook voor mij als vegetariër.
Schone en ruime kamers, goede bedden.
Vriendelijk personeel.
prima hotel, kamers zijn ruim, wel een klein beetje gedateerd, maar door de extra gescheiden slaapkamer wel handig met kinderen.
De slaapbank is echter oncomfortabel en hard en het was volgens de hotel staf niet mogelijk deze te voorzien van een extra matras oid....dit zou beter moeten kunnen in een 4 sterren hotel.
goed en compleet ontbijt buffet, kwaliteit van het diner is onder de maat.
Hagel
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Antonius in Kaprun, Salzburgerland.
Vakantiepanel.nl heeft 17 vakantie beoordelingen Antonius.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Antonius vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Antonius scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Antonius vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Antonius en het actuele weer Kaprun. Bekijk hier ook andere Hotels Kaprun of Hotels Salzburgerland. Op de pagina van Kaprun vind je vakantiebeoordelingen Kaprun en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Antonius achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Antonius!
Beneden een mooi zwembad met sauna's, Turkse stoombaden, klein whirlpooltje, compleet met handdoeken, douches, toilet enzovoort.... Alles is bij wel perfect daar...
Ga zelf met de auto naar de piste, de bus rijd om het half uur. Niet handig wanneer je met jonge kinderen naar de les moet. Wij moesten na 2 halten rennen voor de aansluiting op een andere bus of een kwartier lopen :-( Niet handig met skischoenen. Het zwembadwater is te koud...mijn kinderen waren letterlijk aan het rillen wanneer ze het water in sprongen. Een nadeel is dat je alleen op de begane grond bij de receptie gebruik kan maken van Wifi. Op de kamer dus niet...erg onhandig als je even met het thuisfront wilt Facetimen..
Zeker doen, maar ga met de auto, de busreis was lang en jammer dat we niet met de touringcar tot in Kaprun kwamen, maar vanaf de grens met een taxibusje moesten.