de bedden in het apartement zijn zeer slecht. en de keuken voorraad is ook niet voldoende om zelf eten te koken.
Lees meerEen appartement welke in verhouding met de prijs goed is op 5 minuten lopen van lift en uitgaan.
Lees meerGoed appartementencomplex aan het begin van Hinterglemm. Eenvoudige inrichting, goede ligging ten opzichte van pistes.
Lees meerHet appartement was nogal sfeerloos, meubilair het goedkoopste van het goedkoopste en de kussens erg zacht. De inventaris was zeker niet voldoende voor de 4 personen die het appartement zou moeten kunnen huisvesten. Maar de huiseigenaresse bracht snel nieuwe glazen en borden toen daar niet voldoende van bleken te zijn. De aanwezigheid van deze dame werd trouwens vergezeld van een rooklucht door het hele complex.
Al met al een redelijk appartement, naast een sleeplift met aansluiting op de rest van het skigebied. Maar een volgende keer zal ik toch een ander appartement uitzoeken.
Het appartement is vrij eenvoudig, wel ruim.
Het ligt op 5 a 10 minuutjes lopen naar het centrum/liften.
Op de hoek zit de bushalte.
Toen wij er waren, hadden we wateroverlast in de kelder waardoor we niet onze ski's/boards gemakkelijk konden stallen.
Dit moest via een omweg.
Badkamer is goed, douche erg fijn.
De keuken is alleen voor primaire levensbehoefte.
Helaas veel overlast van (dode)vliegen op het balkon, dus die kwamen ook wel eens binnen waaien.
Wij verbleven daar puur voor overnachten en waren overdag alleen maar op de piste en in de kroeg. Wat dat betreft is het ideaal.
Verwacht dus geen luxe, puur verblijf met een goed bed en heerlijke douche.
We zijn er een week geweest voor een hoop geld 'snachts geen toezicht veel jongelui die veel herrie maken.
Meubilair erg veel stuk voordeur snachts niet op slot te weinig parkeerplaats ga er nooit meer naar toe zonde van het geld a.800 euro per week
Eenvoudige appartementen, net iets buiten Hinterglemm. Vooral voor jongeren zeer geschikt. Skibus stopt voor de deur.
Lees meerHet appartement is geschikt voor groepen. Niet zozeer voor gezinnen. Service was slecht en het stof ligt onder je bed en op de kasten. Lampen kapot, geen toiletpapier en het kofffieapparaat was tevens stuk. Aangeven bij de weinig flexibele eigenares heeft geen zin gehad. Daarentegen was de ruimte in het appartement prima, douche was goed en de lokatie super! Je loopt zo naar een sleepjeslift (mitteregg) en op de ski's naar de gondels. Terug op de ski's is ook mogelijk. Via een zijpad van de piste die in de avond verlicht is. Hinterglemm is een aanrader!!
Onweer
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Sonnwies in Hinterglemm, Salzburgerland.
Vakantiepanel.nl heeft 18 vakantie beoordelingen Sonnwies.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Sonnwies vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Sonnwies scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Sonnwies vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Sonnwies en het actuele weer Hinterglemm. Bekijk hier ook andere Appartements Hinterglemm of Appartements Salzburgerland. Op de pagina van Hinterglemm vind je vakantiebeoordelingen Hinterglemm en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Sonnwies achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Sonnwies!
- gezien de 2 pitten is een oven geen overbodige luxe. - kleine reparaties, als tafel vertevige, kapotte latte bodem repareren, afzuig kap repareren zou geen kwaad kunnen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heb je niet veel te besteden maar wil je toch een leuke wintersportvakantie? Doen! De lol moet je zelf maken immers.