Ligging was voor ons prima, bushalte voor de deur en binnen 5 tot 10 min bij gondel. Ons appartement had 1 slaapkamer met prima bed en 1 bedbank in kamer/keuken. Voor onze kinderen (11 en 15) was deze bedbank niet ideaal. Voor kleinere kinderen kan het wel. Kamer/keuken was niet super groot, wel kleine vaatwasser. Badkamer was erg groot en prima. Genoeg opbergruimte in kasten e.d.
Lees meerGoed appartement.
Ondanks skibushalte voor de deur, maar slechts met beperkte frequentie, is appartement ver van de pisten.
Regenbui
Nat.Sneeuw
Sneeuwbui
Mist
Regen
Regenbui
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Alpin Apart Pottler in Flachau, Salzburgerland.
Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Alpin Apart Pottler.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Alpin Apart Pottler vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Alpin Apart Pottler scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Alpin Apart Pottler vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Alpin Apart Pottler en het actuele weer Flachau. Bekijk hier ook andere Appartements Flachau of Appartements Salzburgerland. Op de pagina van Flachau vind je vakantiebeoordelingen Flachau en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Alpin Apart Pottler achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Alpin Apart Pottler!