Gemoedelijk en schoon, huislijk hotel met vriendelijk personeel (+ eigenaar)
geen lift aanwezig en waar je toch wel enigszins redelijk mobiel moet zijn.
Ligging van Hotel op zeer rustige locatie net buiten het centrum ( ongeveer 500meter) Vanuit hotel kan meteen gestart worden met kleine of grote wandellingen. Maaltijden zijn goed maar geen luxe. Warme maaltijden keuze uit vlees of vegetarisch en salade buffet (veder geen keuze mogelijk) Hotel Huberts verstrekt
mooie ligging in een lief dorpje ,
een aanrader voor natuur liefhebbers
We kregen een Karntner voordeelkaart waar we veel profijt
van hadden. Op kabelbanen en panoramawegen hadden we
gratis toegang en veel andere attracties.
,s Morgens kon
je broodjes klaarmaken voor een lunchpakket en mocht je
gratis meenemen. Bij de maaltijd en ,savonds waren alle
drankjes gratis!
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Hubertus in Mallnitz, Karinthie.
Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Hubertus.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Hubertus vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Hubertus scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Hubertus vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Hubertus en het actuele weer Mallnitz. Bekijk hier ook andere Hotels Mallnitz of Hotels Karinthie. Op de pagina van Mallnitz vind je vakantiebeoordelingen Mallnitz en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Hubertus achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Hubertus!
Indien je van rust houd en mooie omgeving huiselijkheid en niet teveel eisen stelt of luxe wil in eten/drinken/hotel kamers is dit een prima hotel zowel voor jong als oud. Is niet geschikt voor mensen die zeer slecht te been/mobiel zijn ivm geen lift in Hotel. op 100 meter vanaf dit hotel is een overdekt zwembad .