ontbijt was goed maar avondeten was schandalig voor dat geld
je kon geen eens van de kaart kiezen wat je wilde eten.
toen wij dat vertelde aan de balie, konden we wel kiezen zeiden ze
Wij vinden dat zo iets niet kan wij hadden halfpension..
Een centraal gelegen hotel , mooie uitvalsbasis om het Zuid Hollandse schoon te ontdekken.
Ontbijt was voldoende alhoewel eenvoudig. Badkamer was aan renovatie toe. De Brasserie is een heerlijke plek voor het eten.
zeer kleine kamer (bezemkast) en geen airco uitzicht op plat dak met airco koelers gordijnen waren vol met zwarte vlekken schimmel in de douche plafondplaten met gaten en toen wij er waren zeer veel honden in het hotel dus stank
en voor mij geen 4 sterren waardig
Paar tientjes extra betaald voor zeezicht en vervolgens aan zijkant van het hotel geplaatst. Na dat aangegeven te hebben, konden we kijken naar een andere kamer met inderdaad zeezicht, maar zonder balkon. Schandalig dat je daar extra voor betaald. Ook vond ik het gek dat er voor de douche en wc een glazen deur zit! Het ontbijt was goed, maar absoluut niet super. Geen 4 sterren waard dit hotel! Want ook is er geen airco aanwezig. De zo'n staat de hele dag naar binnen te schijnen, heel wRm dus. Wij doen overdag expres de gordijnen dicht, maar deze wordt vervolgens geopend door de schoonmakers. Waardoor het dus extra warm wordt op de kamer zonder airco.
Lees meerGeen byzonderheden, op zich goed. Maar onze kamer leek netjes op het eerste oog. Maar op het bedsprei zat een grote vieze vlek, onder het bed lagen stukjes afgebroken plastic, het doucheschermrail is erg vies en verouderd en ttegels in badkamer zitten scheuren. De gordijnen zit te en vol zwarte vlekken. Naar mijn inziens een kamer wat eens goed nagekeken moet worden en schoongemaakt!!!!!
Lees meerEen tip de bedden aan elkaar schakelen ze schuiven uit elkaar.
Verder een super hotel.vriendelijk personeel.
Prima hotel om even uit te waaien en lekker te eten, lekker en uitgebreid ontbijt.
Neerslag
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach in Noordwijk Aan Zee, Zuid-Holland.
Vakantiepanel.nl heeft 18 vakantie beoordelingen Golden Tulip Noordwijk Beach.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Golden Tulip Noordwijk Beach vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Golden Tulip Noordwijk Beach en het actuele weer Noordwijk Aan Zee. Bekijk hier ook andere Hotels Noordwijk Aan Zee of Hotels Zuid-Holland. Op de pagina van Noordwijk Aan Zee vind je vakantiebeoordelingen Noordwijk Aan Zee en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Golden Tulip Noordwijk Beach achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Golden Tulip Noordwijk Beach!
ga niet in september ivb honden seizoen er waren meer honden dan mensen zowel in het hotel als op het strand (zeer veel hondestront)