mooi schoon hotel prachtige ligging we gaan zeker nog eens terug.
Lees meerKregen kamer 317. Was eigenlijk een deel van een fam.kamer. Erg gehorig door tussendeur. Er was maar 1 stoel aanwezig, op een 2 pers. kamer beetje raar.
Lees meerHet is een mooi hotel, vriendelijk personeel en een prachtig uitzicht
Lees meerGoed hotel, niet al te groot.
Kamers zijn netjes en schoon en hebben heerlijke bedden, de kamers zijn wel erg donker!
Bij de receptie zijn ze weinig flexibel, 14.00 uur inchecken is ook 14.00 uur inchecken en geen minuut eerder!
Je kan gewoon wachten met je koffers, waar overigens geen bagageruime voor is.
Er wordt niet gekeken of er misschien al wel een kamer vrij is.
Ze hebben bij de receptie ook weinig oog voor wat er het hotel binnenkomt, blijven zonder op te kijken hun ding doen.
Hotel ligt aan de boulevard met strand en op loopafstand van de bioscoop en het centrum van Vlissingen.
Het was maar goed dat we de rekening controleerde want daar klopte heelmaal niets van. Stonden te veel drankjes.
Ook HP in rekening gebracht, echter dit hadden we al betaald bij boeking.
Alles is wel in orde gekomen maar toch hoe kan dat.
alleen het personeel was niet erg vriendelijk en er zat schimmel in de douche verder was alles prima naar wens op deze punten na.
Lees meerWe hebben geen minpuntjes kunnen ontdellen. Het enige dat wij gemist hebben is zeezicht vanuit de kamer. Onze eigen schuld, omdat we dit niet aangegeven hebben bij de boeking.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Grand Arion in Vlissingen, Zeeland.
Vakantiepanel.nl heeft 10 vakantie beoordelingen Grand Arion.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Grand Arion vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Grand Arion scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Grand Arion vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Grand Arion en het actuele weer Vlissingen. Bekijk hier ook andere Hotels Vlissingen of Hotels Zeeland. Op de pagina van Vlissingen vind je vakantiebeoordelingen Vlissingen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Grand Arion achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Grand Arion!