mooie kamer met terras , prachtig dicht bij zee ook diervriendelijk, super lekker eten een sterrenkok waardig, zwembad zo heerlijk warm kortom we hebben super genoten van ons verblijf en dit is voor herhaling vatbaar
Lees meerwel vrij weinig parkeerplekken voor de gasten bij het hotel in de zomermaanden
Lees meerde parkeergelegenheid was maar net voldoende want in de zomer is het betaald parkeren voor het hotel
Lees meerHeel goed hotel.
Als er doppen onder de stoelen in de eetzaal geplaatst zouden worden zodat ik niet te vroeg wakker wordt van schuivende stoelen,heb ik niets aan te merken op dit hotel.
heerlijk eten, mindere bedden
Lees meerMet de bus gratis reizen in het vakantiegebied. Heerlijk wandelen en zonnen aan het strand. De hond kan mee. Voor een dergerlijke vakantie heb ik geen behoefte om naar het buitenland te gaan.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse, Zeeland.
Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen De Zeeuwse Stromen.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel De Zeeuwse Stromen vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel De Zeeuwse Stromen scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen De Zeeuwse Stromen vind je op deze pagina ook eventuele foto’s De Zeeuwse Stromen en het actuele weer Renesse. Bekijk hier ook andere Hotels Renesse of Hotels Zeeland. Op de pagina van Renesse vind je vakantiebeoordelingen Renesse en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling De Zeeuwse Stromen achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling De Zeeuwse Stromen!
mooie strandpavillioentjes om iets te drinken na strandwandeling, hebben zeehondjes gespot ook een bezoek brengen aan zierikszee supermooi winkelcentrum is echt uniek,
gewoon lekker gaan en alles op je af laten komen want de mensen zijn er erg vriendelijk en behulpzaam