Alles was correct, de rekening klopte , behulpzaamheid van het personeel was goed
Lees meerDoor perfecte ligging kun je er leuke uitstapjes maken en op strand vertoeven
Lees meerNous aimons beaucoup cet hôtel et sommes venus plusieurs fois tout y est très bien mais comme d'habitude pas un mot de francais surtout pour les menus.pour le reste on se débrouille.
Lees meerHet hotel is mooi gelegen.
Het eten was prima.
Het personeel was erg vriendelijk.
De kamer zag er netjes uit.
Niet ver van huis en toch een heel andere wereld. Prachtige natuur omgeeft een uitstekend hotel.
Fantastische ligging, moderne kamers, vriendelijk personeel.
Strand dichtbij.
Netjes verzorgde kamers, zeer vriendelijk personeel.
Het ligt direct aan zee en plaatsen zoals Middelburg, Vlissingen en Domburg zijn zeer goed bereikbaar.
Wij zijn zeer gastvrij ontvangen , de kamer was al voor de incheck tijd klaar.
Wat ons goed uitkwam , daar wij dan nog tijd hadden om te winkelen in Middelburg.
Neerslag
Regen
Regenbui
Neerslag
Regen
Nat.Sneeuw
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Golden Tulip Westduin in Koudekerke, Zeeland.
Vakantiepanel.nl heeft 644 vakantie beoordelingen Golden Tulip Westduin.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Golden Tulip Westduin vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Golden Tulip Westduin scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Golden Tulip Westduin vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Golden Tulip Westduin en het actuele weer Koudekerke. Bekijk hier ook andere Hotels Koudekerke of Hotels Zeeland. Op de pagina van Koudekerke vind je vakantiebeoordelingen Koudekerke en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Golden Tulip Westduin achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Golden Tulip Westduin!
Ik zou het hotel alleen al om de omgeving aanbevelen. Misschien voor de arrangementen meer diner mogelijkheden.
Bezoek in ieder geval de boulevard van Vlissingen met prachtig zicht op de scheepvaart, zeer nabij. Middelburg is niet alleen een schitterende historische stad met prachtig raadhuis en abdij, maar ook een gezellige winkelstad. Ook Veere is zeer de moeite waard. voor de strandliefhebbers: een prachtig strand op het zuiden.