Bedden en interieur waren verouderd en sober.
Veren kwamen door bedden heen.
Geen luxe inrichting. prijs prestatie niet in verhouding.
Ik heb het daar altijd naar mijn zin mijn gezin komt daar helmaal tot rust. er is van alles te doen en het is niet ver van het strand. het park is mooi aangelegd. Ze hebben er een mooi zwembad en een goed restaurant. We gaan er bijna elk jaar naar toe.
Lees meerIk raad mensen aan om naar buitenhof Domburg te gaan.
Lees meerover het algemeen een mooi net park wat veel rust uitstraalt
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Buitenhof in Domburg, Zeeland.
Vakantiepanel.nl heeft 5 vakantie beoordelingen Buitenhof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Buitenhof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Buitenhof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Buitenhof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Buitenhof en het actuele weer Domburg. Bekijk hier ook andere Bungalows Domburg of Bungalows Zeeland. Op de pagina van Domburg vind je vakantiebeoordelingen Domburg en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Buitenhof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Buitenhof!