Villas zien er al opgeknapt uit, appartementen nu aan de beurt
Lees meerin aquadoe waren de meeste apparaten stuk en t was er niet schoon en fris , en de muziek stond soms wel heel erg hard van de minidisco of activiteiten maar buiten dat prima vermaak voor de kleinere kids zeker een topper
Lees meerPrima vakantie gehad hygiene kan beter restaurant /café erg vroeg dicht
Lees meerHygiëne is sterk aan verbetering toe. Overal honden haren maar ook lange blonde haren. Stofzuiger aanwezig maar werkte ook al niet goed
Lees meerPrijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Ik had meer verwacht voor de prijsklasse die zij bevinden. De personeel zijn ongeïnteresseerd en onvriendelijk.
Lees meerIk ben zeer tevreden, ik zal deze accommodatie aanbevelen.
Lees meerHet was niet wat ik voor me had op het park was niks of nauwelijks wat te beleven.
Het appartement was ook niet wat je verwacht het bubbelbad en bedden waren zeer slecht tot versleten de matrassen.je kon nauwelijks gaan zitten op de bank als je daar te lang op zat kreeg je het in je rug
Onhandig park voor kinderwagens. Zwembad is leuk, naar kleedruimte is zeer slecht.
Neerslag
Neerslag
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Aquadelta in Bruinisse, Zeeland.
Vakantiepanel.nl heeft 15 vakantie beoordelingen Aquadelta.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Aquadelta vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Aquadelta scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Aquadelta vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Aquadelta en het actuele weer Bruinisse. Bekijk hier ook andere Appartements Bruinisse of Appartements Zeeland. Op de pagina van Bruinisse vind je vakantiebeoordelingen Bruinisse en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Aquadelta achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Aquadelta!
ik had voor mijn dochter een gaatje in haar kaartje gemaakt en er een koort aangedaan zodat ze zelf naar de kidsclub kon met een een stukje plakband erop zodat ie niet zou scheuren zo kon ze zelf heen en weer elke dag ....tip voor de ouders eigenlijk..
Ik zou de appartementen gaan renoveren en zeker de bedden gaan vervangen en het meubulair ook aan pakken. Ik zou op het park meer gaan organiseren vooral s avonds voor de mensen die op het park zijn .