fijn hotel op loopafstand van winkeltjes en terassen
Lees meerMooi gelegen hotel tegen De Koog aan.
Het hotel voorzag ruimschoots in onze wensen t.a.v. een hotel.
Een rustig en verzorgd hotel, net buiten het dorp De Koog.
Goede en vriendelijke ontvangst.
Van de extra faciliteiten geen gebruik gemaakt.
Ruime kamer, met een gedeeltelijk afgescheiden slaapruimte en ruime badkamer, fijn!
In de badkamer hing alleen een lichte urinelucht en we hadden zilvervisjes in de douchecel. Gelukkig waren het geen onoverkomelijke problemen!
Uitgebreid ontbijt, ruime en nette kamer,
dicht bij Dorpsstraat in De Koog.
Onbeperkt gebruik van sauna, wel vragen bij receptie of sauna aan is/kan.
Chique restaurant.
mooi en schoon hotel; aardig personeel
Lees meerPrima hotel met een fantastische ruime en moderne kamer/badkamer.
Prijs/kwaliteit verhouding is bij actie zeer gunstig.
Een hotel van een dermate hoge standaard kan zich het eigenlijk niet veroorloven om geen kleine lunchkaart te hebben. Dat is onze enige minpunt. We hebben dit ook doorgegeven aan het personeel.
Het gebruiken van de finessruimte was lastig en veroozaakte flinke geluidsoverlast in de aangrensende kamer.
Het was niet echt uitnodigend om wat te gebruiken in de bar of het restaurant
Fijn dat het een klein hotel is. Vriendelijk personeel en mooie ruime kamers.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Greenside in De Koog, Texel.
Vakantiepanel.nl heeft 17 vakantie beoordelingen Greenside.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Greenside vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Greenside scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Greenside vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Greenside en het actuele weer De Koog. Bekijk hier ook andere Hotels De Koog of Hotels Texel. Op de pagina van De Koog vind je vakantiebeoordelingen De Koog en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Greenside achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Greenside!